[KPOP] K-POP 2022討論區 (66)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
唔好 hybe 啲團要有你反下先會紅
傻仔 唔踩下點紅
工餘時間我做番dive
Sm就聽朝開工先
JYP日日要我開OT
嗱等我教你讀書識字喇文盲。
睇野要識得前文後理,個tmi就係講緊我唔夠勁,所以先要加句應該呀笨柒。
留埋個場俾BUNNIES同DIVE大戰,thx
點夠打呀條友乜春都識。
你話我文盲可以傷害到我啲乜鳩?
我文盲我自豪
但你講你自己做咗fans幾耐都唔係一個strong support evidence喎你個隊先出道四個幾月 點都唔會有好多料流出俾fans知啦
覆我冇撚用㗎你留力同大波妹大戰啦佢準備緊千字文
屌文盲手快快打漏咗ing轉返做adj form
你要唔要教埋英文呀?
利申我唔覺 ive 有乜唔妥,只係頂唔蒲嗰條假到出汁、橫睇掂睇查實係會恭喜人既西女人。
所以大戰唔洗預我。
你話計女粉係minji多呀嘛
但係睇銷量haerin多,其實都間接證明haerin女粉多過minji啦
有男人話鐘意佢點解唔可以係source,反而你有咩source攞到出嚟證明minji女粉係最多?
韓國嗰邊話佢靚嘅都係男user多喎,成日話佢係理想型女友,啲吹奏post都係話佢好適合做女友諸如此類,或者你可以拗嗰啲全部都係les粉啦

次次拗唔過就淨係識駁人冇腦識條鐵,業餘跳嗰三年jazz就扮嗮蟹
我對比你真係路人粉,得閒聽下newjeans啲歌咁,欣賞下閔大人啲傑作,今鋪一定唔夠你嚟。點呀zita哥,你呢個鐵粉由佢哋出道追到宜家不如話我知minji有幾多女粉絲
呢度啲dive 一係扮 一係259 點大戰
霉到無人講
我唔講gigi就係為左留個場俾佢地
有comeback 再講
齊人再講
屌又賣慘砌我傷害。
睇左前文後埋未呀自豪,個 point 咪就係你講既唔係一個strong support evidence囉,咁佢一個路人就反而夠strong大我?洗唔洗幫你補埋logic?
我屌
佢淨係話唔知有漫畫定卡通喎好似 屈能夠未呀山東老人!
我屌既咪就係你靠估就當係事實呢樣囉。
你既數據只係大陸一區、見有一個男youtuber讚就代表夠多。
唯一係男user讚嗰到係有point,source?
再講,唔通你會以為女user會公開讚一條女係自己理想型?
所以你呢個採樣本身就係有問題既。

用返你個女fans多為基礎,上到hot search既一直只有Minji一個,咁又代表乜?
唔講遠,你過 NJ 台問下絲鐘意邊個?雖然代表性細但起碼實在唔洗拗。

你個舞底咩料。。。自從你上次連三個人邊個跳得simple邊個complex都分唔出就露晒底喇,仲吹。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞