【eFootball 2023 討論區】(7)

996 回覆
6 Like 2 Dislike
真??
詳情睇 facebook 群組
https://youtu.be/BCzq2nrVfCU
建議你都係唔好咁興奮住
Edit mode都未有會出master league先?
仲要係手機版咁有趣?
Master league係一路都in progress但肯定唔係下個update出

https://www.konami.com/efootball/zh-tw/topic/news/1175
2024 update會出嘅嘢係咁多,我就唔信Konami會有咁大份驚喜
同埋出master league咁大單嘢Konami會咁靜?
有排唔會有
2025 update 應該有
其實出下幾年前top legend 係咪咁難
MSN 冇S
BBC 冇BC
版權問題 合作球會都唔一定可以出哂所有效力過嘅球星
有啲球星個肖象權係幾間公司共同擁有
所以點解barca出極都出唔到大哨
皇馬唔使講 partner都唔係 假波衫
我都等緊巴塞阿蘇同柏度
仲有丹尼爾艾維斯
其實好想近年勁隊full team 咁用
字宙仁
高普多蒙特
BBC
MSN

legend A 米就肯定唔會齊
我隊巴其實都算好齊
細哨 eto'o messi
沙影白
艾巴 pujol biggay 比列提
達史
後備就三隻上古神獸 迪高 哥仔 加班現役主力

講下講下都想要個域陀華迪斯
同球星簽個人版權就得,不過R99一定收好貴
法國pool應該冇人抽了吧
好似唔差
隻包皮仲廢過世盃送果隻
可能因為我平時用開法國打國家隊3場5分, 覺得可以補強下
邊隻?
成set都唔太差
不過上次送法國包,pavard都已經好勁
K社慳皮到legend都唔放出黎
今期st其實幾正
kdb midric+電話佬
想抽?
冇巴狗冇日本唔抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞