【eFootball 2023 討論區】(7)

996 回覆
6 Like 2 Dislike
ps5 版,操控好唔掂wor,太多硬直時間
增加玩家操控難度來就ai
電腦版係咪會好啲?
唔係點script同nerf你
一樣, 隨時仲衰
我ps4 pro
更新完對電腦都好似唔識過人咁
連傳波都唔係好傳到想去個位
由一開始玩揀左控球風格就一直呢個風格玩到依家,中途都有諗過轉風格,但因為個成本太大,唔少傳奇、特色球員都加哂控球風格,所以都係放棄

呢兩日終於的起心肝轉玩快速反擊,幾乎要換過哂D球員咁濟,賣左十幾個球星換GP再去買人,好彩本身都仲有D全90風格既人都岩用
D球員識得自己向前跑真係唔同D,尤其依家無左以往一直有既手動呼叫球員跑位,快速反擊嘅爽快度同進攻威力真係唔同最近20場15勝3和2負

曬曬個寒酸陣

新手仲玩唔玩到?
驚比人屈爆
可以,不過要課小小
十年前有玩過winning,新手剛玩三日,有個活動是自選球隊打電腦,第三場個電腦打唔贏係咪我太廢,好難得有場逼和射十二碼,都係輸,有無教學
winning2012?
同而家好唔同喇
efootball變左課金京又冇左master league
剛剛又打一場,入波先,最後又被電腦追和打加時輸,傳奇難度電腦逼搶好快,我d人好似跑得慢過電腦,有無技巧點搶波
打快速反擊 有時後防會位置亂哂同甩位 可以點攪
傳奇難度電腦球員會加強,玩家球員會削弱

罰球會係比較容易入電腦波嘅方法,無論咩難度都係。如果你隊有個罰球好啲嘅球員,試試練好罰球,然後瘋狂係禁區頂扭扭擰擰博罰球,入咗後就死守到完場
Ps5更新完落場禁完制操作delay一兩秒先反應 點玩
到底幾時先會有 Master League
玩快速反擊
R1+R2
快速反擊用433都係唔多掂,轉咗4231,將進攻重心由邊路轉去中路,可反可控
最近20場17勝1和2負用D垃圾人腳都打到去Top200

前面三個AMF 定 兩個SS+1個AMF好
如果係快速反擊風格,進攻時AMF同SS感覺分別不大
,最大分別係防守時嘅參與
如果係落後緊,想前場留人打反擊,可以按需要將1-3個AMF轉SS
冇人抽巴塞?
今次D人好衰下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞