【eFootball 2023 討論區】(7)

996 回覆
6 Like 2 Dislike
最近轉左玩343,幾唔錯
新版本後係D1踢左8場全勝入19球失3球

轉左快反好耐
做咩事而家啲人啲數值爆到100零幾係咩事
上次更新話最多可以到102
點升
印象中只有Big time 同阿根廷嗰隻美斯(1500金版)先可以上到
告魯夫都可以
一直覺得哈簡慢又廢,完全入唔到波
最近終於搵到最適合哈簡既陣式343
佢組織前鋒識會現位拎波做支點,加上有空中優勢,高波低波都得,仲有高傳球能力,可以放直線畀兩翼,好有戰術價值,加上有前鋒難得既高體力,可以打足全場
四翼齊飛做波喂入禁區畀佢,188cm+空中優勢+頭球真係好殺食
有機會都可以放直線畀哈簡,儘管佢速度好慢,但半個半場內後衛無咁易追到單刀,加上佢有身位都有優勢
禁區內射門幾乎百發百中,真係好少會射唔中龍,加上射門力量夠,拎到波唔洗調整,甚至唔洗用推射,直接射門已經令好多門將做唔到飛身撲救
靠佢身邊一班球員喂波畀佢就時不時可以一場入到2、3球

新手想問如果玩ps版岀新一集既話d人係咪都會好似手機版咁會繼承
而家似跟左手機版一直carry落去
笨馬都係咁玩,墮後前鋒其實好好用
但係宜加好似改左d續約卷變到好貴咁我上年d icon今年都用唔到
D 舊精選/傳奇冇用就賣,高cost果D會有10天續約劵

佢食人轉技果介面,家用機版係好鳩,唔會有箭嘴指邊隻會冇左
Gavi同Tomiyasu會出big time
隻leao太癲了
仲要只係50/50
Gavi bigtime廢過之前pass果隻
偷獵福都正
賓施馬體力唔夠,3x分鐘&6x分鐘就已經開始能力削減 制空力差哈簡好多
Leao 福 勁到完全唔合常理
阿豬阿狗都出big time
真係coinami 食相難看
咦你都係玩PC
有冇興趣搵日打返場, 利申普通料
打個Online活動都一堆Lag狗 真係打到著著地
你留個時間 玩吓囉
今晚,或者星期六日都ok
而家用proton 7-55,可以玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞