三國志 · 戰略版 (77)- 北定中原 - 關興 x 張苞:蜀漢雙子星!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
咁冇野好講

Btw 我想講係條線一崩果下就個賽季完左
之前幾條線大家一直守得幾好先覺得好玩
根本就係全部盟去打佢地既話就一定有機會贏既
200人滿紅 比佢地出撚哂10隊,都係2000隊
1400人玩到第10季,每人基本3隊 依到都4200隊啦
依家又無左1隊穿對面十幾隊既情況出現 重要你要3隊打7隊玩斯巴
對面玩守城,你地咪去打其他囉
佢地守A區,咪分人去打B區,再唔係就分手打關口囉 每人3車去打,佢地都無隻GAME根本係用人海戰術上去既,今時今日已經唔係紅度>人數,仲係S1/2咁,1人守1個城,1個打幾十個咩
掛住牙痛仔
牙痛仲有上水傾幾句
人數多無用 烏合之眾一衝就散
大難臨頭各自飛啦
決定左勝負,但可以繼續資源州拉鋸下,可惜梁山揀左背棄盟友,63揀左招安,大家一齊冇遊戲體驗
多五六倍就唔同講法
多咁多人,但都要唔好因為崩左而反水,一定要由開季到完季坐死係同一條船到
63我覺得就唔太關佢地事 係梁山一崩就嘈 退一步海闊天空 咪算 不過佢地頂得辛苦係真 由佢地放棄果一刻就玩完了
一開始就決心圍攻就就還好
如果係被拒絕後被迫打就唔知捱到幾耐
斯巴達同梁山好似出生洲大戰緊
你剩係識講梁山背棄盟友
斯巴達死要打89國土唔幫又係盟友咩??
明知都推唔郁都唔返去幫手
如果斯巴達去救梁山,分分鐘頂到,
而出生州63要推返斯巴達要推半個州先推到返關口
根本大把時間可以救梁山
梁山覺得斯巴達放棄隊友先都好合理啦
梁山咪又係明知推唔郁,死都係司棣磨
5服total就5個盟,4個去左幫你都唔夠,1個冇去就係戰犯
自己開服揀俠條戰線黎打,開頭打贏就牙斬斬,打輸就屌人唔幫
條條戰線都打緊仗,點解係梁山𠴱條一直嘈要人幫?
其實唔想比人拉埋落水
就一開波唔應該同人結盟去打匪
要食花生就食到尾
中途變卦先插手入黎打 華山論劍呀 東邪北丐夾手打西毒咩
可能63唔想太快完出住6成力先,到季中收到order要打穿就出多兩成力跟住對面就崩左係到捉戰犯,不過63平時唔係出咁多那渣招都唔會咁易人搵位入
真田ching唔好ff咁多
所以晴媽仲有無玩? 上季唔係話last一季?
請問一下想重玩依家可以點pick up返?
仲係唔係課長game
講就咁講!到時事但一邊失手又怪嚟怪去架啦
如果係一開始有心打齊打爆63就唔同講法
如果係63唔要嗰啲,先再組個啲就算啦
其實唔係課長game
挑戰mode : 似玩大富翁,強強壟斷
普通mode : 要做基拉1控10 新人類多開
季季都話組隊打63,季季都一定有盟笠水
只有匪軍才是真兄弟
只有連燈仔最可靠
笠唔緊要,唔好笠撚完又話自己讓賽,少打多,好撚肉酸
抱團就抱團,大大方方認左佢,又唔會少忽肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞