三國志 · 戰略版 (77)- 北定中原 - 關興 x 張苞:蜀漢雙子星!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
全部game黎講三戰影響最大啦 即時戰略無咗成日,賠1200真係閪撚到。
打少個零?
佢咁辛苦張隻game打造咁多人玩
不停搞線下活動 唔同餐廳又活動
都係想營造一個氣氛 令大家keep住玩
屌 一次on9 激嬲全部玩家
真心嗰句 你派一萬金 你十秒就收返晒
派一萬 大家條氣順d 依家搞到因為都屌晒老母
搞幾多活動都補償唔到
琴日+今日6抽(3免抽3半抽) =900,琴日月卡=150

即係停成日賠咗150俾我
另一隻三國 都係要今朝早8點幾先入得
晴媽咪即係工作室
跟住工作室進度當你地贏
講句,就算工作室比埋個方法出黎 你都未必跟得到佢地個肝度
8點鐘開都似半夜有做野
呢邊似真係訓教,因為佢都唔急,停幾耐都唔駛點賠
另一隻係應承左每粒鐘會賠多d
個肝度其實唔難
上20c主要係要悶兩日唔打地儲資,好多玩家自己開係忍唔到
停足24小時
唔好話2000 賠3千+1張自選5星金將都唔過份啦
七星寶箱你返屋企自己開啦 送垃圾 我屌鳩你啊
三幻其實要拎免費石真係好易
但賠得好撚多野比人

三戰唔好話免費金銖 要隻免費金將都難到仆街啦
每日免費連半價*2 都要1星期先1隻補底
三幻就30抽=1隻補底金,但係D免費抽卷就狂送既

真係當三戰果班玩家係乞衣
工作室只係肝
開荒開到個工作室要再起都見過
連開ser都柒過人
咁攪法s10 果班幾時先入得
邊個再課就係超級大傻仔
每1個鐘500石 超過10分鐘但又不足1小時 當1小時計算
依個真係賠得足
官方知大家課金實力強,洗乜賠咁多
呢邊24粒鐘先1200, 停多24粒鐘都唔肉痛啦, 駛咩咁急整
首先你要用金銖狂秒建先
4資秒速10級上哂內政將,再將D戰法點全部加哂內政將到黎拎資
再秒上
唔係唔打地既,地就一定打下同埋升下先 唔係點將幫手打關
無可能為左3日上19/20C而唔升主唔升車去打
晴媽會出關啦
正常個個都蜀騎開,上到龐就轉姜龐菜咁打,等20C轉諸
真係睇個號果季好唔好彩
唔好彩既,真係落地就比人圍要等再起
依D真係無計,落地真係睇你抽獎運
就算佢比萬2,一出細池都即時秒收返哂啦
講真,佢停咁耐 送萬2 當係回贈返比咁多個玩左咁耐既玩家,真係一D都唔過份
重要個個都有課既
官方根本on9,送1萬金銖,跟住開幾個卡包池比人抽以表誠意,隨時大賺番一筆添
(12/19/10:50更新)感謝各位主公的等待,目前機房已完成修復,除S1以外的所有伺服器將在11:30開放,再次為給您帶來的困擾深感抱歉。
其實佢唔想送金既都起碼送番廿抽俾人爽下
送夠1萬金,限時內要用,改下個機率,順便回收哂咪得...
屌1200金...由開SER到依家,月卡黨都唔止啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞