三國志 · 戰略版 (77)- 北定中原 - 關興 x 張苞:蜀漢雙子星!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
講緊好唔好玩,未奶之前一直互有攻守
俘左古府未
9009 斯巴同梁山打完應該完季 火盟要養3個月馬
之後大把花生食
等你
有花生個PO得好快
要強制將2個強盟做到對立打法
真係得孫劉打曹魏果個劇本 無記錯係S5果個劇本玩法

問題係官方肯唔肯咁分先?
答案係官方肯,63都唔一定肯玩
唔係話無挑戰性就係話又玩返同一個劇本悶唔悶
不過一出挑戰都全部散開哂啦 仲點搞返依D玩法
咁刺激
好少真係有大型撞洲,好大仇?
俘左一隻
S8 梁山反水奶63服,你話大唔大仇口
正 呢d精彩
好似S8 5同71 本身合作打63, 之後71 (梁山) 反水打5 (斯巴達,不講武德) 結下左深仇
S10 5同71 個挑戰隊 又撞返, 再續前緣

利申 唔係5,71人, 聽5服個朋友講
63都唔一定肯再玩普通服,對上一次係打5+71,晴媽發覺63太多農夫,連續2季拉哂高戰玩挑戰
完全正確,睇好斯巴達打贏

利申,s8喺5服
200人撞400人 ,其實好難贏
咪玩啦
本身有積怨
加上梁山係司條線一崩
斯巴達就同佢地互屌
梁山再棄守
果時63係食花生

你地成日改記憶既
梁山崩完棄守走返轉頭打斯巴達,先會出現互屌
63鬼食花生咩,仲結盟幫梁山清匪
怨怨相報何時了
63又走出來洗白
崩之前就因為土地問題嘈過啦
之後一崩就嘈多鑊金既
梁山爆埋斯巴達十日成都呀ma

後來對面成班落匪先幫手
係啦,63又會咁岩打到司隸關口又停嘅
當人三歲細路哥咩,無合作無傾掂又點會只退到關口就停,十日成都要講幾耐,諗唔明有咩問題,梁山一開波話要打殘俠添,牙痛仔一開始幾口響係咪要日日拎黎講?
所以都散哂,仲點玩依樣
仲要講無挑戰性,更加無得好講,因為佢地根本就唔係要挑戰係要穩贏
你有無見過曼城出黎講英超無挑戰性?有無見過皇馬出黎講歐聯無挑戰性?
贏完先講無挑戰性,根本就係侮辱對手廢
奈何太多人想奶63,比少少骨氣搵一季完全唔同俠傾,天下圍攻啦

個成因係71同5 有積怨 先令佢地反水
唔係因為63 叫71打5
明前因後果未
之後就到你提及63再同71合作

唔係洗白 係事實
其實梁山唔同63傾掂數,點敢反水,唔怕被兩邊夾咩
一定傾好左先反水架啦
牙痛仔都幾慘,梁山玩爛左71服之後就當哂佢地condom,季季都玩挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞