三國志 · 戰略版 (77)- 北定中原 - 關興 x 張苞:蜀漢雙子星!

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
工作室好似都要3日wo
一陣去廁所玩
屌你講幾時開ser未
10點都開唔到咁
佢一早整好 應該傾緊賠咩
每一個鐘500金珠都幾和味
我個盟大佬要 六十個鐘
明明琴晚就整好
成班去左訓教而家先開會咁
個個都去哂睇波
不過估唔到三戰撐既阿根廷真係拎到冠
收到風,工程組知偶像梅西封帝,sick leave 一日
在頒獎儀式上,卡塔爾國王為美斯披上黑色長袍,真有尊奉美斯為王者的意思。
似啦
明明server半夜整好, 點知三國呢邊無人做野
10點得唔得?
2-3日唔重要主要係堆經落去龐統
快速上45//50 拎個等級差去壓制最緊要
遲左出70就冇意思;前期打地低損,後期先出又少左等級差;食地又高損

上刪百字: 跟到晴媽個速度7成當贏
食屎狗停左成日機賠得1200金?
⚠️(12/19/09:53更新)
感謝主公們的耐心等待!經過運營團隊及機房工作團隊的不斷努力和極力搶修,目前已完成基礎維修工作,為了儘快回應主公們,同時為保障數據安全穩定,我們將逐批次對伺服器進行開放:
1、S1賽季的伺服器將作為第一批開放的伺服器,開放時間為:10:30(除383服,將於後續開放)
2、除S1以外的伺服器將於後續逐步開放,同樣也將在開服前半小時通知開放時間,請主公們留意最新公告。
針對本次異常事故的補償,我們將全服發放:1200金銖 + 五星銳城衛*1 + 七星寶箱*3 + 金貨布*3 + 重塑券*3。

關於其他受影響內容的補償措施:
【新手保護期】
將針對受影響的主公補償新手保護期24小時。
限時卡包等其他受影響內容的相關補償措施將於後續逐步補充,請主公們留意最新公告。

《三國志·戰略版》運營團隊再次向各位主公們致上誠摯的歉意,以及對我們的信任與等待表示感謝。
《三國志·戰略版》運營團隊敬上
爽,1200金咁撚多
cls 停全日賠1200金
七星寶箱可能係保底五百金
你就想, 應該係有機會出七星寶刀圖紙, 但好大機會出藍材料
得1200金
真係當人乞衣
最少都要送件靈動
營運果班人似無玩過
派3000金都改變唔到d 咩, 唔知佢地慳黎做咩
平時佢地facebook搞活動, 送200金都要限住抽10/20個已經feel到離曬地
最大問題係
佢旗下三隻 三幻同格蘭都派得好大方
唔明點解三戰關最耐 但賠最小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞