我每日迫自己搵一位陌生人傾偈,然後⋯⋯出書了!

219 回覆
570 Like 67 Dislike
其實之前第1個post沈咗,我開過第2個Post
但幾乎冇人留言同正評,我以為連登已經冇乜人想睇
原來重有咁多巴絲等緊我出文,好對唔住~

希望各位巴打睇完每篇文,可以留低一兩隻字,講下你嘅感受
就算唔想留言,都請你撳一下篇文下面,正評或者負評嗰粒制
等我知道連登依然有巴絲睇緊我貼出嚟嘅文

多謝各位巴絲嘅支持

我係睇完你連登個post之後先轉左去facebook睇 有時都會留下cm咁 果陣你開始左無耐
巴打啲簽名版好賣得

唔係掛
巴打喺書展見到?

今日想買但係職員話冇哂
巴打聽日可唔可以簽多幾本等星期一再放出嚟

好呀~冇問題~我聽日去簽
多謝巴打話畀我知

辛苦哂巴打啦又要罰抄

唔辛苦~除咗簽名,巴打有冇嘢想我寫畀你?
不過講明先,我手字由小學一年級開始就冇進步過

暫時未諗到但係我聽日有宜嚟唔到呀巴打

巴打介唔介意send你個名去 chattostranger@gmail.com
(為免有人冒認 你留真名/假名都冇所謂)
我試下叫職員留一本簽名版畀你
多謝支持~

send咗啦巴打 可能長氣咗少少
你真係好有心

巴打你有心就真,見到冇晒簽名版所以唔買住
特登留言話我知賣晒,等我簽咗名先再去買
當然要留返一本畀你啦~

其實今晚問咗兩次嘅
第一次個職員話 吓 咩本書有簽名版咩
第二個就話冇哂

巴打check email
其實之前第1個post沈咗,我開過第2個Post
但幾乎冇人留言同正評,我以為連登已經冇乜人想睇
原來重有咁多巴絲等緊我出文,好對唔住~

希望各位巴打睇完每篇文,可以留低一兩隻字,講下你嘅感受
就算唔想留言,都請你撳一下篇文下面,正評或者負評嗰粒制
等我知道連登依然有巴絲睇緊我貼出嚟嘅文

多謝各位巴絲嘅支持

我係睇完你連登個post之後先轉左去facebook睇 有時都會留下cm咁 果陣你開始左無耐

多謝你一直以嚟嘅支持
巴打啲簽名版好賣得

唔係掛
巴打喺書展見到?

今日想買但係職員話冇哂

多謝巴打話畀我知

辛苦哂巴打啦又要罰抄

巴打介唔介意send你個名去 chattostranger@gmail.com
多謝支持~

你真係好有心

當然要留返一本畀你啦~

其實今晚問咗兩次嘅
第二個就話冇哂

收到呀巴打 諗住拎完再影相先回你
巴打啲簽名版好賣得

唔係掛
巴打喺書展見到?

今日想買但係職員話冇哂

多謝巴打話畀我知

辛苦哂巴打啦又要罰抄

多謝支持~

你真係好有心

當然要留返一本畀你啦~

其實今晚問咗兩次嘅
第二個就話冇哂

收到呀巴打 諗住拎完再影相先回你

多謝你~ 慢慢睇
請問除左書展之外一般書局有冇賣?
之前都追過

估唔到出埋書
我聽日一定去買
but
希望樓主可以抽空再去啦
尸山
已買
請問除左書展之外一般書局有冇賣?

多謝支持!
現已在三聯、商務、中華、大眾有售~
好吸引的topic,一陣去買本支持下。

書展仲有冇貨?我驚賣到斷左貨😂
之前追左幾集,後尾再見到呢個post就已經係出左書,之後係書展買左一日睇曬 希望有機會係街到撞到你拎個簽名
努力

支持
正啊!睇住巴打第一個po出

頂,用錯表情,呢個至岩
之前都追過

估唔到出埋書

多謝你有追過
尸山
已買

多謝巴打支持!

多謝巴打!!
之前追左幾集,後尾再見到呢個post就已經係出左書,之後係書展買左一日睇曬 希望有機會係街到撞到你拎個簽名

多謝你買咗呢本書,仲要一日睇晒~
我都希望有日可以遇到你

支持

多謝支持!!
自資?
加油呀 我仲等緊文的

頂,用錯表情,呢個至岩

多謝你睇住第一個po出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞