Eason今晚首黃金時代係咪痴線?

824 回覆
1542 Like 675 Dislike
我鐘意既=賺藍養黃,唔做你養佢,本土文化
我唔鐘意既=食兩家茶禮,偽人,做樣,兩面不是人,死藍屍

如果最後encore歌可以順序湊成一個故事件事更癲
係 同首歌 唔同時間唱就唔同感覺
原來係偽黃黎
踢佢出黃圈
前博士何議員懷疑被人襲擊 我宣佈已討論完畢
https://lih.kg/1695979

你條藍絲5毛仲好意思出黎柒
咁你又點睇當日有企係香港人依邊嘅人
好似Rubberband 方皓玟咁
做咩淨係cap一句?
我下一句係講: 監察政治人物好似有錯咁。
定係日後有民主,你都係選完個政治人物出黎就算唔會去監察佢?
如果係咁既話我話呢班人唔值得有民主有咩問題?

講返Eason,佢對香港音樂既貢獻大係事實,你又唔見我係屌楊千嬅同廁田d post到咁講?
用得黃屍 扮乜9呀重兜
係呀,係用黃屍呀,有咩問題,呢班人唔係黃屍係咩,打住黃既旗號做埋d垃圾行為,我唔叫呢班人做黃屍做咩?
定係你都係黃屍?
似係娛樂至死既_ _?
林夕同你講Eason好反骨?
仲要唔係特別靚,都唔知啲人點撐
牠是啦
鏡領錯啲post永遠護航
viu豬一隻又周圍屈毛屈藍
容祖兒奶到乜咁
Wyman Hocc前排照樣講生日快樂

果然現實世界同連登真係幾大分別
以前唔明呢啲柒頭點解仲好意思出post
見到老鳳之後就明了
前博士何議員懷疑被人襲擊 我宣佈已討論完畢
https://lih.kg/1695979
唔撚知, 只係知都聽撚左佢廿年, 大佬以前又唔見你地話聽到賴屎賴尿屌你老母外國D世界級pop star既hardcore FANS都唔撚係個個都好似你地咁撚跨啦
根本唔冇得比
Rubberband 小明大陸本身冇市場
高調撐梗係冇咩問題 又唔會損害本身利益
得罪講句 佢哋冇咁選擇 根本唔需要揀
年年揾幾億 成個大中華區有無數fans
佢點做都會得罪人

藝人肯出黎撐我真心respect 但佢唔出聲我都唔會小佢

尤其現實中幾多人見到中資個offer可能多幾k 已經鳩沖去做 其實有咩好意思屌鳩人哋返大陸揾錢
講真 陳奕迅唱一定有另一種味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞