Eason今晚首黃金時代係咪痴線?

824 回覆
1542 Like 675 Dislike
啱啊 應該做啲反應俾你睇
pr
你敢言到仆街
當年網購未興起 而去商場逛實體店 叫做拍拖節目 呢啲算係情趣 到今時日變成情懷
都係果句啦 黎黎去去你地都係鐘意迫人公開表態
你可能又會覺得小學雞
但你話佢地作為朋友 私底下有冇溝通你又知冇?
唔係咩都要擺上台先叫關心
唔知集中營既新彊人聽唔聽到呢
大家放心,今晚唔會有呢啲post
咁之前張敬軒係台上面無出聲多謝林夕係咪代表佢都係藍

不過目測夠嘈到後晚
自己都做緊支持人地野,你有咩資格屌人啊垃圾
上文邊隻字你見到我話有做?閱讀理解0分?
吹奏完未?
你訓係床下底偷聽哂。 知你最清楚邊個偽人暗地裡表態喇!
Pr狗有排吹
你就真on9 
Encore 位既歌就算特登著套扮落左後台casual既show tee黎唱encore 都好正常 ,理得佢真定假encore,亦無人話假encore一定要著到隻雀咁 
外國歌手用tee 著足全場添
你呢位樓主分身岩岩讀完小學第一次見人開show定第一次見人著tee上台
咁既地位同身份都一件TEE 真係嘴巴說話唔需要多花臣
好聽到原諒左
櫻花樹下,騷靈情歌,my way, sweet escape,迷失表參道, 就咁諗到呢幾首,就算佢技巧唱到,個feel都唔會好過軒,因為音色風格嘅分別
根本兩個聲底唔同,玩嘅歌唔同,唔可以直接比較
黃絲 logic :做所有野都要上台做 唔上台大大聲表態=自己咩都無做 過橋抽板 唔飲水思源 總之係香港做歌手 一定要係台上大大聲整句靚bite出黎比連登仔同media拎出黎出文同打丁 j出血 搞到佢自己被中國市場完全封殺 先可以稱為唔係藍 稱之為飲水思源 林夕真朋友
你見到咁多手足入左去坐仲去睇演唱會?
其實咁做唔止係比人封殺咁簡單
望下吳亦凡
要做鳩你砌生豬肉大把方法砌
自己幫襯藍就無問題
人地幫襯就屌鳩人
佢地自己咪最撚黃囉
好多人都幫過陳奕迅
係咪每個公開場合都要逐個多謝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞