Eason今晚首黃金時代係咪痴線?

824 回覆
1542 Like 675 Dislike
聲底唔夠厚

曾比特就有機啦
其實有冇人好鍾意臣首welcome to the future? 個編曲
佢嘅髮型廿年冇變
仲要Mirror個Jer都好鐘意Eason
等緊肥佬黎落order
娛一下面屌嘅好多都係鏡粉
按入去睇就知
https://youtu.be/xYe4cS7FolI

盧瀚霆 ‘青春頌‘ 胃抽筋版
其實係啲人老作鏡粉嬲姐 又唔洗咁認真
曾比特不了
想講jer但應該會比反鏡屌(走先)
好難聽
我都係講車尾姐
又唔好講到eason 神級咁
反高潮
重口味
六月飛霜
阿士匹靈
軒公呢啲真係唱唔到
講真呢2個都唔錯
連字都讀唔正 點去感動人?
佢一開口就喊咗
冇諗到佢狀態咁fit
真係好好聽
https://urbanlifehk.com/article/102952/ansonlo-%E8%83%83%E6%8A%BD%E7%AD%8B-%E8%83%83%E7%97%99%E6%94%A3-%E8%83%83%E7%97%9B-%E6%88%90%E5%9B%A0

有原因的

【Anson Lo胃抽筋】撐至完騷被抬走!凌晨報平安:會好好休息 欣宜心痛爆:佢全日只食一啖飯(附胃抽筋成因)

文章版權為 UrbanLife Health 健康新態度 所有,閱讀全文:https://urbanlifehk.com/article/102952/ansonlo-胃抽筋-胃痙攣-胃痛-成因?utm_campaign=ULHK-Web-CopyContent&utm_source=ULHK&utm_medium=Web-CopyContent
個人經驗係黃金時代易爆啲
可能係因為「愛」「開」嘅嘴型比較易上高音 同埋唔使好似抱擁這分鐘咁長期徘徊喺高音區 冇咁攰
點會做唔到,反而好似黃金時代d高音位軒仔唱唔到咁有爆發力
同埋Eason啲歌橫跨好幾個年代嘅聽眾
咩年齡都可以係忠實fans
好想現場聽一次呢啲
你耳仔有問題唔怪你
其實嗰啲粉太偏激姐
我都係鏡粉加柳粉
FF個十萬次Eason同柳有機會可以同框表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞