有無巴打係連tradingview玩cfd?想請教d野

126 回覆
4 Like 2 Dislike
lm
tradingview有咩指標掂
我係想用方便判斷PA既指標
price action真係太難了
至於個d用3-4個指標既方法我已經戒左
常用既指標,真係得Fibonacci有用
長炒都係?
真係有穩定盈利既指標strategy嗎
試左好多youtube既,感覺都一般
我見d香港既高手,9成都用PA
香港出得黎都唔係高手
Youtube講既indicator策略,其實係咪多數都無用
大佬有無咩書/channel推薦下
零和遊戲黎 如果有用佢會唔會share 出嚟有錢齊齊搵
ict 咪最有用
成個course免費俾你刨都仲要問…..
搭單問,用pepper Stone 加TradingView,有冇得set跟指標auto trade?
想學ICT,唔通個個都學得識咩
對未接觸過呢類野既人
流動性、FVG加一堆野真心唔易,我自問又悟性差
我多數睇鬼佬2次解讀ICT
留名學野
睇到張金仔圖就知係手足簡潔
比較想知師兄講既用人地錢炒係咩一回事
有冇網or keyword share黎睇睇
同埋之前search 香港cfd商,有d咩plus500果d
係咪好伏,見佢trade夠額就送幾百
咁似騙局野既,係咪食點食到傻
有冇人試過??
揀上面出名果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞