有無巴打係連tradingview玩cfd?想請教d野

126 回覆
4 Like 2 Dislike
等俄仔同美國關係好d,話唔定appstore會再上返架
btw相信大家都識ICT條友
佢個介面係tradingview? 見好似都ok
https://www.youtube.com/watch?v=flNNEKKcYkM
哇呢d經驗真係網上google唔到
望左望,IC market好似無得連TV?
但我新手上路,都係穩陣為主
一陣原來有價差,提早SL左就唔好
8仔即係邊間
不過一提 pepperstone 都有滑點

試過咁樣輸
Ict
見到好多勁人
用ICT, SMC日日係市場㩒錢
他們就是我學習的動力
加油
痴線,連申請ac都咁多學問
真啊,玩開期貨既真係一頭煙
fx太多學問,但注碼真係彈性好多...
我都係細lot慢慢試下TV trade先
一陣有咩技術性問題收皮就唔抵
同埋我想問個問題
Imbalance其實係有阻力/支撐能力?
每次bos/choch後所產生既imb
其實全部可以當係有機會入場?
ic香港可以用usdt出入?未開過
睇黎巴打已經係大戶思維,日日係market提款
會唔會有咩YouTube頻道/書推薦下
8仔有冇滑點?

岩先pepperstone , 黃金都有成兩蚊滑點
Pepper stone 要用razor account ?
我用緊standard 有咩分別?
用trading view睇盤, mt4/5 落盤算啦 , trading view落盤好撚慢, 數據日玩即市會含哂
我係day trade ,應該轉番個ac 係razor 會好d ?

但係咪一樣避唔到滑點?
1:500
買一手 razor 個佣金 佢會收我幾多usd ?
長知識了
反正我唔係超短線,用TV既指標睇完圖
再係mt4度畫返其實都ok
Tradingview 咁出名都唔搞好d…
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞