[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (4) 第二章始動

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

最近資訊量+上節目+相太多

好似pick up唔個pace

太耐冇試過咁多資訊
剩係2個訪問加埋成35張相,剩係搵番條link download 都覺得攰
結果論咁睇,新memeber 新歌都好易令fans 接受同代入 相信對佢哋3個都係好事。 呢排見佢地都好有活力,好enjoy,有返幾年前既感覺,冇第一章尾段咁沉重

Mika 同 結海 真係有少少芹奈同manaka 既影子希望佢哋唔好太過同舊member 定位重疊,一陣fans 太多情感投射,不必要既期望對佢地都好大壓力。miyou 把聲係好signature ,好有個人特色。但無論係個人定唱歌方式,我都仲要啲時間接受

Btw 發現剪接嗰個好叻係多人既畫面到剪返其中一兩個人出嚟 剪唔少

MAYU
Join Us個melody洗腦到依兩日一直都好似幻聽咁聽到”Ready to change your lifeeeeee?” “Join Us!”

剪片果個可能係當年剪走麻珠訓練有數
佢地3個+背後團隊係7002人入面揀到ミカ、結海、miyou出黎真係要比d掌聲佢地、3個家姐又營造到個好好嘅氣氛同環境比3個妹適應同成長,有d期待隨住3個妹嘅成長リトグリ會唔會比之前走得更遠。

btw, 我一直都相信かれん講嘅野
https://www.thefirsttimes.jp/interview/0000223538/

ミカ張正面全身相…未到NYLON已經中咗伏

cat march 一週年

TBS 有高層係ガオラー呢個傳說係咪真架

https://twitter.com/littlegleemonst/status/1603343143105355776
唔經唔覺就1年……
照睇watanabe 同 sony 應該會放資源落去谷リトグリ追番呢年幾2年停咗嘅時間
先唔講芹奈、遲d manaka真係出番黎、到時未必會有幾多資源會放落去佢到
今晚WOWOW首播Little Golf Monster

好似失戀咁 知道要放低但間唔中又掛住
出年wowow golf 主題曲會唔會都係佢地
諗起啱啱上完FNS, 又手痕揾番兩年前個FNS

https://youtu.be/HwxYeRzAT-g
『Join Us!』youtube view 已經過咗70万
可以打破百萬大關最快時間
應該超過預期,對第二章係個好開始

估唔到個咁利害嘅選手係ガオラー、
MAYU 個3擊,笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞