有無人好憎松井珠理奈(21) SKE48「意外にマンゴー」7月19日(水)発売

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇左尋日個音樂之日覺得做本家洗腳都幾慘
分團就純分團成員上,洗腳都有鏡頭捉下
本家牌頭就同一大堆分團一齊上,純本家得幾個仲要企後排鏡頭都唔多個

分團 中top 如果好彩都可以分分鐘食兩家茶禮
本店 中top 已經冇乜機會上媒體,非top 連機會都冇

要保住akb 百萬銷量唔斷就要犧牲呢班人,剩係本部我驚三十萬都無。

邊有咁誇張
hanachan死未

街市呀嬸企c

對比起芒果c我真係好滿意

對比起,芒果c我真係好滿意

對比起芒果c,我真係好滿意

究竟你係邊個意思?睇死人

暫時都未見有人唔滿意ゆなな

老實講 睇足松珠企c咁多年 呢家隨機搵個ske mb企c取代佢我諗個個都受
hanachan死未

希望生狗bb 可以帶頭反hana chan

咁我會想hkt隻25死先 擺明針住你櫻同俄妹
仲要禍及miku
睇左尋日個音樂之日覺得做本家洗腳都幾慘
分團就純分團成員上,洗腳都有鏡頭捉下
本家牌頭就同一大堆分團一齊上,純本家得幾個仲要企後排鏡頭都唔多個

分團 中top 如果好彩都可以分分鐘食兩家茶禮
本店 中top 已經冇乜機會上媒體,非top 連機會都冇

要保住akb 百萬銷量唔斷就要犧牲呢班人,剩係本部我驚三十萬都無。

邊有咁誇張

淨本部我估最少四十萬
樂樂幾時出水著
本日(2017年7月16日)、
幕張メッセにて開催しております、「願いごとの持ち腐れ」劇場盤発売記念大握手会におきまして、SKE48 松井珠理奈の会場への到着が遅れておりますため、第1部を中止とさせて頂きます。

禾珠又要俾人黑了
本日(2017年7月16日)、
幕張メッセにて開催しております、「願いごとの持ち腐れ」劇場盤発売記念大握手会におきまして、SKE48 松井珠理奈の会場への到着が遅れておりますため、第1部を中止とさせて頂きます。

禾珠又要俾人黑了

大ACE係大牌d
樂樂幾時出水著

總選入圍個本書咪有水著
老屎忽企c又話佢地阻住細上位
到細企c又話佢地未夠班
真是難服侍
到細企c又話佢地未夠班
真是難服侍

平排企最公道
hanachan死未

仲要禍及miku

請教 俄妹 即係邊個
到細企c又話佢地未夠班
真是難服侍

平排企最公道

我就撐新人上位嘅 指麻彩玩得幾耐先,靠佢地保百萬仲保多幾多年,麻友今年都走,而我睇唔到本家想捧邊個出黎繼承王道偶像個角色
尋日就個個分團都係新c唱新歌 唯獨本家就玩兩隻舊野
hanachan死未

仲要禍及miku

請教 俄妹 即係邊個

Hkt 村重杏奈
hanachan死未

街市呀嬸企c

ゆなな除左係有少少矮之外
都冇乜可以挑剔
不過而家先16歲
應該仲有得高

ゆなな其實12月先16歲
到細企c又話佢地未夠班
真是難服侍

因為依家差唔多成團資源集中佢一個

hana第一次c個時無俾人反既
但佢已經第2次,仲要出左首solo歌
有其他飯反好正常
hanachan死未

街市呀嬸企c

都冇乜可以挑剔
不過而家先16歲
應該仲有得高

禾珠以前細個就話大動作d想人留意佢
而家佢對比其他member大份又咁大動作成隻怪獸咁
喺akb果時都礙眼
而家喺咁嬌小嘅yunana隔離好唔平衡
佢係真係要企中間成隊先會睇落冇咁怪[
(或者冇左佢作隊都會balance好多)

重有,而家d鏡頭都係影禾珠多過yunana
hanachan死未

街市呀嬸企c

都冇乜可以挑剔
不過而家先16歲
應該仲有得高

禾珠以前細個就話大動作d想人留意佢
而家佢對比其他member大份又咁大動作成隻怪獸咁
喺akb果時都礙眼
而家喺咁嬌小嘅yunana隔離好唔平衡
佢係真係要企中間成隊先會睇落冇咁怪
(或者冇左佢成隊都會balance好多)

重有,而家d鏡頭都係影禾珠多過yunana
hanachan死未

仲要禍及miku

請教 俄妹 即係邊個

Hkt 村重杏奈

邊個係爆料人
今日から握手会参戦のSTU!!早速薮下楓に500枚出し勇者現る!!!!!!!!!!
http://awabi.2ch.sc/test/read.cgi/akb/1500184500/l50
hanachan死未

仲要禍及miku

我櫻個啲無咩野姐
到細企c又話佢地未夠班
真是難服侍

因為依家差唔多成團資源集中佢一個

hana第一次c個時無俾人反既
但佢已經第2次,仲要出左首solo歌
有其他飯反好正常

你仲理佢
hanachan死未

仲要禍及miku

請教 俄妹 即係邊個

Hkt 村重杏奈

邊個係爆料人

sor
hanachan死未

仲要禍及miku

我櫻個啲無咩野姐

一早知佢迷韓啦
hanachan死未

仲要禍及miku

我櫻個啲無咩野姐

一早知佢迷韓啦

因為佢條仔似韓狗 我會改下形象的了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞