有無人好憎松井珠理奈(21) SKE48「意外にマンゴー」7月19日(水)発売

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
個post竟然仲係度

有禾珠一日 就會有呢個post
個post竟然仲係度

之前先有人吹奏完小火田
個post竟然仲係度

之前先有人吹奏完小火田

事實佢抵讚
個post竟然仲係度

之前先有人吹奏完小火田

事實佢抵讚

老實答我
有冇人覺得近年48啲髮型差咗好多?
以前睇akb,元神7時期,每個人啲髮型都好靚又好有特色
依家啲髮型又唔襯個idol,冇特色,又唔靚
同埋依家班女啲頭愈來愈MK
就算著起制服都冇咗陣青春氣色

但依家望番6,7年前個頭 覺得好out
唔係啊我覺得呢家架妹啲髪型都幾靚 靚過之前
老實答我
有冇人覺得近年48啲髮型差咗好多?
以前睇akb,元神7時期,每個人啲髮型都好靚又好有特色
依家啲髮型又唔襯個idol,冇特色,又唔靚
同埋依家班女啲頭愈來愈MK
就算著起制服都冇咗陣青春氣色

我覺得係成個gp啲人而家普遍都好似冇咩特色/唔夠突出咁

你記得元神7係因為每個人都有一種特質
但係而家啲mb好似就缺少咗呢樣野
尾二果張就咁望落去好似仲mk喎
而家覺得冇特色係因為個個都整緊差唔多既頭(齊蔭長直)
又或者換過角度諗
公演/Con跳完舞之後頭髮會亂哂要set一大輪先好
佢地而家多數都整一個冇咁易會亂既髮型
就算馬尾都係普普通通咁扎一扎就算
仲有MK得過板野?

好有特色呀
不過你地成日笑之麻

唔奶wo
至少因為呢個頭我記得佢
hkt個個都係
個po已經開到21
個po已經開到21

開到121都似
個po已經開到21

開到121都似

其實如果改番名做AKB48討論區,個POST會唔會即沉
個po已經開到21

開到121都似

會唔想入黎
個po已經開到21

開到121都似

開壇果時咪衰過囉
個po已經開到21

開到121都似

冇禾珠真係nobody cares

MIRU
須藤凜々花卒業公演8/30、最後の握手会は8/26
須藤凜々花卒業公演8/30、最後の握手会は8/26

乜佢真係走咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞