有無人好憎松井珠理奈(21) SKE48「意外にマンゴー」7月19日(水)発売

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

睇黎佢真係會長做長有

而家單野好似冇人理咁
一係就當咗笑料

睇黎佢真係會長做長有

而家單野好似冇人理咁
一係就當咗笑料

如果佢真係玩膠,咁佢膠力真係堅過硬膠七子

越黎越索

WORLD IDOL

得天獨厚禾珠珠

禾珠高潮樣

越黎越索

四台巴好耐無見啦喎
其實架妹都幾唔come擺
港女通常30歲打後先至開始覺得佢老
有唔少人廿尾仲係好似後生女咁(湯怡,SG個Yanny)

但柏木白菜一過25就已經好成熟咁
優子五官唔老,但啲笑紋出賣佢
長澤又係

可能做idol 每日訓得幾粒鐘又冇假期有關係

一路以來都覺得入得48過既都係非人生活
平日就劇場公演、排練、錄影節目(你睇一集係半個鐘,但係拍哂成集可能計計埋埋要幾個鐘)、寫blog
星期六日就握手
跟住仲要keep好自己身形影雜誌/寫真
其他idol團可能都係以地元為計淨係集中一個地方活動
48講緊係全國活動度度都要去
我淨係講呢排08做過d乜
上星期名古屋公演、跟住又要飛北海道半日宣傳新碟、音樂之日live
兩日握手、前日派碟、尋日ZP公演、line live、
今日又有一個上電視幾分鐘既live
聽日又上MS
跟住仲有N個新單宣傳錄影
話就話曝光率係好高
但真係好易捱殘

曝光率高好重要, 麻友畢業之後都唔知幾時先再係電視見到佢

係最近出碟先真忙 之前有成員呻過日日都係放暑假 所以佢地寧願多野做
其實架妹都幾唔come擺
港女通常30歲打後先至開始覺得佢老
有唔少人廿尾仲係好似後生女咁(湯怡,SG個Yanny)

但柏木白菜一過25就已經好成熟咁
優子五官唔老,但啲笑紋出賣佢
長澤又係

可能做idol 每日訓得幾粒鐘又冇假期有關係

一路以來都覺得入得48過既都係非人生活
平日就劇場公演、排練、錄影節目(你睇一集係半個鐘,但係拍哂成集可能計計埋埋要幾個鐘)、寫blog
星期六日就握手
跟住仲要keep好自己身形影雜誌/寫真
其他idol團可能都係以地元為計淨係集中一個地方活動
48講緊係全國活動度度都要去
我淨係講呢排08做過d乜
上星期名古屋公演、跟住又要飛北海道半日宣傳新碟、音樂之日live
兩日握手、前日派碟、尋日ZP公演、line live、
今日又有一個上電視幾分鐘既live
聽日又上MS
跟住仲有N個新單宣傳錄影
話就話曝光率係好高
但真係好易捱殘

曝光率高好重要, 麻友畢業之後都唔知幾時先再係電視見到佢

係最近出碟先真忙 之前有成員呻過日日都係放暑假 所以佢地寧願多野做

唔係一向都係得堆選拔多野做咩
一係就專注劇場個啲

如果2樣都冇 個啲好似好得閒

乃團班2期好似瑪雅個啲
連劇場都冇
都唔知平時有咩做
你睇禾珠忙到高中都畢唔到業就知啦
洗腳個班就得閒到日日開3-4個鐘SR同飯吹水 風雨不改

越黎越索

四台巴好耐無見啦喎

早幾日見龜頭小嘴開返肥婆post
又忍唔住睇多次肥芝個故
你睇禾珠忙到高中都畢唔到業就知啦

為了48G放棄學業 好感動

估吓主人係邊個

估吓主人係邊個

bis
橫山個隻
不過我真心佩服番梗學做idol既mb
一入48要跳劇場公演要捱 體力消耗好大
其實好難兩邊兼顧到 好多時兩頭唔到岸

京八橋當年要夜晚坐巴士返京都

股票game 將會有珠po人氣MB強勢加入!!

一齊組織 Family

all in 008

一齊組織 Family

all in 008

我仲以為冇008份tim

一齊組織 Family

all in 008

間野係咪做婚紗定係婚禮統籌

一齊組織 Family

all in 008

間野係咪做婚紗定係婚禮統籌

008family
MASANA 畢業歌MV最後有大家最愛既小珠

白間好淫

#1 キタ-----!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞