有無人好憎松井珠理奈(21) SKE48「意外にマンゴー」7月19日(水)発売

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

做乜鳩

肥秋今日親自出去幫櫸一專宣傳
唔知佢仲記唔記得同日都係SKE發新單呢

可能佢好放心ske呢

可能佢好放心ske呢

S團宣傳自己搞掂喇,這不是很有趣嗎

欅啱啱開SR ANN 直前 肥秋即刻入去睇

可能佢好放心ske呢

S團宣傳自己搞掂喇,這不是很有趣嗎

食屎垃圾肥秋偏心到 家下淨係掛主469..
秋元康係雞係公廁係肉便器

有無日語巨巨可以幫我番譯呢一句嘢,我想同肥秋講
認真
先唔講跳舞既表現同對住鏡頭既表情/反應
樂樂同小火田再唔高返d既話真係好蝕桌
7人unit之中其他5個都高過160
古火田都有160
連一色/樺乃呢D未來選拔候補都過160
樂樂同小火田如果唔係企係第一排真係會全程被遮哂鏡頭

用鏡頭就咪得囉

話高就高咩 優子咪又15x 當年做c咪一樣好好地 計我話加強個氣場緊要d

認真
古火田都有160

用鏡頭就咪得囉

話高就高咩 優子咪又15x 當年做c咪一樣好好地 計我話加強個氣場緊要d

有鬼用咩,隔離有條傻閪超大動作搶鏡

Btw死波控
認真
古火田都有160

用鏡頭就咪得囉

有鬼用咩,隔離有條傻閪超大動作搶鏡

優子唔同
因為當年AKB冇咁多高人
SKE而家係特別多高過160既
只要你俾前面既mb遮住
你有幾大氣場幾大殺氣都冇用

點解隻手指同尋日唔同嘅

點解隻手指同尋日唔同嘅

尋日有甲油㗎喎

點解隻手指同尋日唔同嘅

尋日有甲油㗎喎

偽娘
https://www.youtube.com/watch?v=giFqEmpNli0
期間限定
肯定唔知幾多年後出第二套MV collection先至有得睇full ver.
之前儲落的一部份 多多指教

long time no see

ske呢單大賣hkt有壓力啦

屌你做乜重複左d內容
屌你做乜重複左d內容

靚女唔怕睇多兩次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞