覺唔覺司徒夾帶好仆街?

598 回覆
1113 Like 8 Dislike
佢已經唔係第一次。

其實都幾鄧佢可憐,要偷橋。

無鬼用

其實我個d係真人真事 我諗住真係呻下
但俾人當商業用途 你都問下我呀 等我有心理準備呀
如果我老婆知好撚大獲架 如果我老婆知左我以後淨係狙擊光頭夾帶一個

唉!死仆街光頭佬
如果真係咁,我會幫手狙擊

但猛鳩page同我打d野好似好矛盾

打老婆巴打你試下inbox佢

我相信佢會明白

其實我inbox 猛鳩同郎郎見到既話唔好爆我

有無temp呀?我幫你地一齊inbox佢
On9 咁都有5個負評
On9 咁都有5個負評

司徒夾帶同佢d女黎啫
[集合Li登仔力量]齊來舉報司徒夾帶Fb
https://lihkg.com/thread/32655/page/3?ref=ios

大家得閒推埋呢個,好多人唔知發生咩事

我相信佢會明白

加油!巴打

我相信佢會明白

我用真身inbox佢先
Push
On9 咁都有5個負評

司徒夾帶同佢d女黎啫

大撚把智障傻9仲睇佢同垃圾100毛
我都唔明,出面班人開post玩釣厹就咁落力

呢度就好似無人想理咁
支持樓主
推到佢仆街!
條友完全唔理
過兩日就會淡忘
其實我地係咪應該要連司徒其他fb post都洗埋?淨係洗佢關事嗰一兩個post,佢開多幾個post就沉咗無人理
佢一出新post 就即刻留言屌佢啦 如果唔係俾佢洗走個post 係到扮無事
其實我地係咪應該要連司徒其他fb post都洗埋?淨係洗佢關事嗰一兩個post,佢開多幾個post就沉咗無人理

Push

我見有人洗架,不過唔夠多人囉

佢根本係博過兩日淡忘!

而家就係要多d人幫手!
佢一出新post 就即刻留言屌佢啦 如果唔係俾佢洗走個post 係到扮無事

靠大家既努力

得閒就留言追擊佢

Push

真係次次開新post就無人再理d舊野
同早洩一樣, 心諗一個月後就會番高登
幫推

Push

真係次次開新post就無人再理d舊野

一齊留言屌爆佢啦
On9 咁都有5個負評

司徒夾帶同佢d女黎啫

大撚把智障傻9仲睇佢同垃圾100毛

100毛又係奇怪
請人又要學歷高又要創意高
心諗使撚咩 你班撚屌都係炒炸嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞