[集合Li登仔力量]齊來舉報司徒夾帶Fb

246 回覆
428 Like 7 Dislike
支持! 香港創作界嘅敗類!! 死賊仔!!
幅圖係某巴打cut出黎係facebook上而傳
佢點會知來源佢既來源就係嗰幅圖,佢有貼個“來源”出黎
達哥都係人地send網上資源比佢讀架啦佢嘅來源都係話XXX兄弟send比佢
之前咩四眼雞丁屌達哥偷文反而佢比人屌到化

識唔識分人地寄比佢請佢讀同不問自取呀弱智
幅圖係某巴打cut出黎係facebook上而傳
佢點會知來源佢既來源就係嗰幅圖,佢有貼個“來源”出黎
達哥都係人地send網上資源比佢讀架啦佢嘅來源都係話XXX兄弟send比佢
之前咩四眼雞丁屌達哥偷文反而佢比人屌到化

識唔識分人地寄比佢請佢讀同不問自取呀弱智

人地寄比佢係講緊A寄網上B作者嘅潮文
四眼雞丁咪因為咁嘈佢囉
依d垃圾都有人睇
script

屌你老味,幾廿歲人,你無讀過大學唔撚怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未撚寫過?識唔撚識acknowledgement呀屌你老味?識唔撚識落credit呀屌你老味?出處呀屌你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔撚係諸心論屈9你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好撚野
人無恥,則無敵 屌..嬲

xxxx,幾廿歲人,你無讀過大學唔x怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未x寫過?識唔x識acknowledgement呀x你老味?識唔x識落credit呀屌你老味?出處呀x你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔x係諸心論屈x你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好x野
人無恥,則無敵 x..嬲
#for粗口潔癖撚人

#人血饅頭真好味
#倫理值幾錢
#好撚平
#寫左“原圖”=列左出處
#喂咁你條片個出處咪=“原圖”
#On99
#幫你駁埋
#自言自語
#我痴撚左線(好似係

Push
Push
推呀!
無撚哂idea唯有左偷右偷啦

101毛

Push
佢一早要收皮 借高登/連登 上位
唔放隻雞出嚟拍片根本唔會有人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞