覺唔覺司徒夾帶好仆街?

598 回覆
1113 Like 8 Dislike
script

屌你老味,幾廿歲人,你無讀過大學唔撚怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未撚寫過?識唔撚識acknowledgement呀屌你老味?識唔撚識落credit呀屌你老味?出處呀屌你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔撚係諸心論屈9你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好撚野
人無恥,則無敵 屌..嬲

xxxx,幾廿歲人,你無讀過大學唔x怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未x寫過?識唔x識acknowledgement呀x你老味?識唔x識落credit呀屌你老味?出處呀x你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔x係諸心論屈x你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好x野
人無恥,則無敵 x..嬲
#for粗口潔癖撚人

#人血饅頭真好味
#倫理值幾錢
#好撚平
#寫左“原圖”=列左出處
#喂咁你條片個出處咪=“原圖”
#On99
#幫你駁埋
#自言自語
#我痴撚左線(好似係

成撚日叫人買正版自己又講一套做一套
推呀!
垃圾司徒夾帶
del左片未?
乜q都只識玩抽水 水唔是咁亂抽的
推呀!
推呀!
垃圾
del左片未?

留名
幫推
巴打撐你
Push

打老婆巴打仲要比人抽水
Push

打老婆巴打仲要比人抽水

唉屌 依家我老婆開始懷疑係咪我 佢偷睇我上LIHK
唔知佢望唔望到我個名 想發洩下都搞到咁

打老婆巴打仲要比人抽水

小心,一陣比你老婆發現就真係比個光頭賊害死

見撚到依張我就知
唉 原來分享一件事都可以俾人拎黎搵錢同埋上位

打老婆巴打仲要比人抽水

唉。都可以搞到咁大件事

唉。都可以搞到咁大件事

慘 買多兩碗糖水都唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞