覺唔覺司徒夾帶好仆街?

598 回覆
1113 Like 8 Dislike

正評比呢句

告佢侵權,屈返佢一百幾十萬
[Push 有冇人可以幫手去FB 投訴同屌打個仆街光頭佬?

佢有冇問過你

無呀!乜都無呀!
依家我老婆見到佢拍條片 話條片好笑呀
但佢唔撚知個主角係佢老公呀!!
我屌你老母光頭佬

Pish
條仆街咩都唔理仲開新post
Push
Push 有冇人可以幫手去FB 投訴同屌打個仆街光頭佬?
成日覺得佢好7.7
覺得佢好cheap
推推推 一係道歉 一係仆街
巴打點都撐硬你
呢條垃圾
Push
算鳩數啦
呢條撚樣不嬲都咁無恥
推推推 一係道歉 一係仆街
巴打點都撐硬你

麻煩幫手去佢fb投訴俾嬲同埋屌佢老母
script

屌你老味,幾廿歲人,你無讀過大學唔撚怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未撚寫過?識唔撚識acknowledgement呀屌你老味?識唔撚識落credit呀屌你老味?出處呀屌你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔撚係諸心論屈9你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好撚野
人無恥,則無敵 屌..嬲

xxxx,幾廿歲人,你無讀過大學唔x怪你(其實都係要怪你,你老味)。如果讀過,係咪一份dissertation都未x寫過?識唔x識acknowledgement呀x你老味?識唔x識落credit呀屌你老味?出處呀x你老味,LIHKG呀,作者係"晚晚打老婆"呀,你老豆老母無教過你唔好做賊啊你老味?唔x係諸心論屈x你一心想扮原創,但客觀事實就係萬9幾人入面,有幾多個會當左係你屍塗挾帶原創呢?Benefit就你拎哂 好x野
人無恥,則無敵 x..嬲
#for粗口潔癖撚人

#人血饅頭真好味
#倫理值幾錢
#好撚平
#寫左“原圖”=列左出處
#喂咁你條片個出處咪=“原圖”
#On99
#幫你駁埋
#自言自語
#我痴撚左線(好似係
算鳩數啦
呢條撚樣不嬲都咁無恥

幫巴打討回公道
投機撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞