[KPOP] K-POP 2022討論區 (61)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
Birthday 真係硬食mv先聽得晒
畀着其他團一早熄咗
Vivi 打比庄狗睇下強國有冇野撈咁阿
Bside 全部好聽過 上一隻
主打就
真係要同MV一齊服用, 係手機聽得多反而係On a ride, 同 celebrate
有有mama2022直播link
今年Viu係咪唔會再播MAMA Anson Lo無獎拎啦
MMA 有冇官方YouTube 片?
謝謝,好靚,已save
鉉辰
反到佢變咗4th gen leader係咁破記錄
老公不嬲勁
爸爸同囡囡都好勁
我呢個做媽咪嘅打bike腳5使憂
Youtube Mnet Kpop唔係直播?
人哋喺聯合國會議淡淡定定講咗成分鐘英文 都俾你講到一無是處咁
真係好想知日日喺度指指點點嘅連登仔 如果有機會去到果度演講可以發表幾精彩幾長嘅偉論
庄自己都無嘢撈
要靠搵返CLC嘅成員傾合作
問下人點樣告自己間公司麻
橫點咁有經驗
今年冇咗免費電視轉播,唔知使唔使vpn
11月28日,J-hope現身仁川國際機場飛往日本,以個人表演者身份出席「2022 MAMA Awards」頒獎典禮。特別是,他以獨特且相當大膽的時尚外觀獲得了關注。在他的機場照片中,人們看到J-hope穿著低腰灰色運動褲,下面是淺藍色短褲,裡面還夾著一件 T 恤。然後,他用一件棕色西裝外套和一頂棕色無檐小便帽完成了他的裝束。
對此,一些網友的評論包括:
「好可愛,呵呵。」
「為什麼人們聲稱內衣是褲子?」
「那看起來像我爸爸的內褲。」
「如果這是一種趨勢,我們國家的人會像那樣提起我們父母的褲子。」
「平安歸來!」
「那些衣服不好看。」

著到好似啲白卡衣不稱身咁
YouTube通常有
搵到了, thanks

https://youtu.be/z_Jc71JR2Kc
我都係諗起呢幅
Red Velvet Birthday首日日榜#25
出道8年最差首日日榜

首日銷量 392,000
出道8年最高首日銷量
Photobook Version: 372,090
Cake Version: 19,910
Me too
diutv sponsor刀唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞