原來ps 個controller 咁撚垃圾

194 回覆
71 Like 119 Dislike
唔該睇上一層 #124
行呀
我經過見poster話FIFA bundle $4880
見佢放左兩set bundle出黎,FIFA同GOW,確認下真係$4880,問佢係咪水貨黎,重比佢串話官方店點會賣水,重要嗰兩set係現貨,
我當堂嚇親,重周圍行多幾間都無咁平
點知再番去已經無左set GOW了,即刻科水買FIFA set

後尾check好似係咩特約經銷商?間野叫Satif
佢話有貨有好多人放棄,所以多左現貨
炒狗抽中唔拎
盈高係藍店嚟喎 PS最友好合作夥伴之一
應該係
我嗰時重問老細唔係話咩PS5一直都好少貨要食炒嘅咩?
佢話貨不嬲都多,係個玩法on9,要人抽籤
所以真係諗都唔諗即買
利申一次都無抽過,同埋有心落舖問應該一個禮拜內實執到雞原價買
根本3間啲手制QC都唔係好
我PRO制一買返黎就衰R制,elite 2衰A制
反而PS5制仲未壞,可能好小玩
不過真係勁食電,玩2-3個鐘就冇電
Ps5掣壞R2L2彈弓
玩到鬆
所以今次買到機好開心,最重要係有老婆嘅批文
R2L2動態軟硬
好易玩壞喎
好似半年鬆左去換隻新
到而家都冇事
其實 N64 同 Game Cube手制都好好渣手
玩gta rdr外國廠都係x as enter啦又唔見連登仔屌?
根本係日本廠戇㞗㞗懶係特別玩circle as enter
我就係玩switch要特登map返a->b b->a先玩到啲game
X O 掉轉confirm 應該係PS1 年代已經開始既事, 當年啱啱開始個陣SONY又唔俾返個指引
屌你老母任記翻生之作都唔撚識,由佢開始行岩路
ps 粒菇玩fps舒服 但鍵位c手好辛苦
仲有GC版RE4一流(PS2版RE4之後先加上去再出)
手制都係土星最撚好用
應該還好掛 好似都有XSX一半機能
最多人地4k 你1080P
人地1080P 60FPS,XSS就30
唔明有咩咁難搞
依家都未用盡次世代既機能
一開始未用熟, 仲可以再靚啲
到時候仲要就返XSS機能係到較
到時候無60fps啲人又係到嘈, 拎住部垃圾舊世代機要人有60fps
就算較到, 完全唔明大家出次世代機, 無啦啦係到攝一部明明舊世代spec既係到話係次世代做乜
咁戰神5係唔係就ps4機能
PS就明顯柒, PS5玩家少要就埋PS4
但至少以後可以唔支援, 有啲game都已經無PS4
xbox一黎就定死XSS係次世代無得甩
唔係PS柒就可以跟住柒
Xb知晶片唔夠就出部垃圾頂住先
之後唔夠力就理撚你
而家都差唔出ps xb pro同slim
到時Xss可以掉或者放其他房電視做多媒體機

Ps5出左兩年 冇ps4既獨佔得demon souls重製阿婆輪迴
仲有冇?
PS5仲有果隻ratchet and clank, FF7 RE DLC
都睇到之後如果夠玩家轉PS5係會丟低唔再理PS4
但xbox講明XSS係次世代, 要上xbox平台就要支援埋XSS無得走
冇得走咪冇得走
咁所以呢?

照你咁講ps4都冇得走
咁點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞