原來ps 個controller 咁撚垃圾

194 回覆
71 Like 119 Dislike
試過駁電腦成日斷線要update driver 不過好on9 話要我駁返去部xbox update 唔可以經pc ms 真係成日有d on9 野玩鳩你
Move 同vr就咪提啦

Switch跟機要拎出街 點比
PS5 手制進步? 你睇下上面幾多人屌先
我之前都信撚左啲打手
本身15/16緊番唔番去Xbox,因為個撚個都話PS要抽,又冇貨要食炒
點知尋日去信和,有原價現貨,我仲心諗唔係個個都話冇貨嘅咩,心諗行過都有現貨
最後即pay買左FIFA set
唔知係咪揸慣左,ps兩粒菇起下面好㩒好多
用switch同xbox個個即刻唔知做咩咁
係轉會就一早轉啦, d人講足2年都仲轉緊
下年出pro又話轉返返ps, 想點啊?
唔打機先係
唔知咪原裝對原裝
拉elite黎講做乜?
屌你老母啦我真係抽唔撚到
跟住出戰神5好撚想玩都抽唔到
跟住有個已經有機既fd抽中然後俾左我
你自己好彩就當人鳩屌,食撚屎啦
大貨任買唔買?
聽人講玩得PS多兩隻姆指會慢慢變成唔對稱

好恐怖
邊度有得睇有貨賣?
如果要行入信和黃金果d先見到就咪玩啦
水定行呀?
百老滙 logon -sony網店

早排SONY官網超長時間訂購 任訂都無買 睇嚟真係好想玩戰神 月頭GOW活動 排隊任買都買唔到
最撚on9係啲菇好撚易壞
乜撚嘢手制飄移 燥到仆晒街
月頭奧海城啲人朝早九點排隊都買到bundle
我自己兩年前十點半去game鋪排隊落訂買埋第一水機添啦
我就真係好撚想玩走去排啦,靠好彩?
PC 到以架仲用緊360隻手掣
利伸用過PS4, XBX, XB1, Elite 1
呢期潮流興屌ps
連switch 跟機嗰隻都吹到好過 ps
做多咗
sony手制同xbox手制比就係垃圾
我都幾撚肯定sony係靠賣手制賺錢 粒菇就係design到咁易壞
壞左拎去維修好返兩日又再壞過
唔講唔知原來sony手制根本係消耗品
屌你老母壞到好似要printer買墨咁

DUALSHOCK4玩兩三個鐘就無電 又易壞 手感又閪揸一陣已經出手汗
5代先叫有改善 但都係無xbox手制咁好揸手 電量都係垃圾級別
xbox同任記pro con打機打足大半日 熄機先去差電都得
ps? 打一陣就要插線差電
Xbox爭氣啲就可以replace PS
其實switch係幾撚勁
任記真係無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞