時光突然倒流,打完飛機啲精縮返入龜頭

191 回覆
307 Like 31 Dislike
咁次你仲痴線
開頭我都未知發生咩事,再過多兩三秒,身體不由自主咁垂直90度棟起身。

有五個人企咗喺我面前,佢地身穿黑色嘅粗衣麻布,每人手持刀劍以及一揸首飾珠寶,臉上更露出兇狠嘅表情。

佢地嘅裝扮好似山賊,其中有個鬍鬚佬同阿嬸,個樣望落好熟口面。

咦喂!呢兩個咪係我老豆老母嚟嘅?佢地幾時學人玩cosplay?

我老豆突然一個「反智轉身」,一吓嚟到我面前。

與此同時,插喺我心口把大刀,成把嘢自己抽出嚟,再飛返到去我老豆手中。

我大吃一驚,心諗我老豆竟然攞刀隊我?

之後我老母同另外三個山賊,就將佢地手中嘅首飾珠寶,包括金鏈、金手鈪同玉戒指等,一一掛返到我身上。

佢地嘅面目猙獰,動作非常粗魯,而喺呢個時候,我心口嘅刀傷慢慢愈合,啲血流返入體內。

同埋我發現自己,原來著住一件大紅大紫嘅長衫馬褂,兼有一個大肚腩。

班山賊將啲金銀珠寶全部「物歸原主」後,地下突然有四條死屍原地復活。

佢地打扮樸素,身形健碩,膚色黑黑實實,睇落似「咕喱」。

我老豆揸住大刀,對住其中一個「咕喱」,由下至上劈落對方個身度。

結果咁樣一劈,個「咕喱」身上血淋淋嘅刀疤反而無咗。

從啱先我企起返身,到心口把刀飛出嚟,再到之後一連串發生嘅事,所有嘅動作一睇就知係「回帶」。
一輪舞刀弄劍過後,我老豆老母同班山賊收返啲兵器,然後一步一步沿住山路小徑後退。

至於我同幾個「咕喱」亦都同時退後。

我慢慢退到入一條轎入面。

所謂「轎」,其實係古代一種交通工具。

當我籮袖一掂到張櫈,嗰四個「咕喱」就合力擔起條轎。

我整理思緒,嘗試理解頭先發生嘅事。

首先可以肯定嘅係,時間仍然係倒流緊。

若果成件事順次序發生嘅話,應該就係我坐喺轎入面,半路遇上山賊攔路打劫,兼且俾人謀財害命。

問題係,我老豆老母點解會變咗山賊?同埋我又係咩人?

條轎全程倒後行,從窗邊瞄出去外面,我地經過竹林,退到去一個小鎮。

路嘅兩旁全是古色古香嘅平房同大宅,感覺彷如返咗去古代咁。

突然之間,我腦中出現一個大膽嘅猜想!

唔通…唔通呢個係我嘅前世?

假如真係有前世今生,咁2022年嘅我時間倒流完,依家倒流嚟到上一世,諗落都唔係無可能!

而正所謂「無仇不成父子」,可能就係因為我老豆老母前世隊冧咗我,欠我一條命,所以下一世佢地變成咗我嘅父母。

前世嘅債下世還,聽落亦好合理。

我認真深思,越諗就越覺得自己返咗嚟上一世。
癡撚線打飛機打到返上一世
條四人大轎卒之返到佢嘅出發地。

呢度係一間超級豪華嘅大宅,一睇就知係有錢佬住嘅地方。

一班下人企喺大宅嘅前院「迎接」我。

發夢都估唔到,前世嘅我原來咁架勢。

落咗轎,我以後退嘅腳步,進入大宅嘅廳堂。

裡面嘅樓底好高,裝修氣派豪華,周圍掛咗唔同嘅字畫,以及陳設咗各樣古董。

我坐上大廳中間嘅雕刻木櫈上,一個中年男僕人遞個茶杯過嚟。
佢個樣睇落有啲似我以前屋企樓下個看更。

我拎起個杯,濃茶從我口中流返入個杯度。

跟住有三個女人出現喺我身邊。

礙於身體無法自控,否則我應該「嘩」咗出聲!

皆因呢三個女人居然係我以前嘅中學老師:miss朱、miss曾同miss張。

佢地一個幫我按腳,一個按摩我膊頭,一個原本應該係餵我食提子,不過家下變咗接我吐出嚟嘅提子。

三人身穿雍容華貴嘅服飾,睇個款唔似妹仔,兼且對我嘅行為親暱,感覺似係我嘅夫人。

衰在控制唔到把口講嘢,加上對方嘅說話全部倒轉講,完全不知所云。

假如對答到嘅話,或者就可以問出我地嘅關係同身份。

不過就算問唔到都唔緊要,因為行動勝於一切。

從我同佢地做出嘅行為,其實已足夠判斷出答案。

時間由正午倒流至早上,miss朱翹住我隻手,大家一齊倒後行至後院一間廂房,另外兩個miss就各自返去自己間房。

我同miss朱入到房,即刻就大被同眠、同床共枕。

幸福嚟得太突然,我地咁樣訓埋一齊,基本上可以肯定,前世嘅miss朱就係我嘅娘子。

既然大家係夫婦,咁就即係話……

嘻嘻嘻…
樓主打丁打到stone撚咗
我地合埋眼,回到睡夢中。

日夜交替,時間如期回到訓教之前嘅晚上。

我嘅身體有一種啱啱射完精嘅疲倦感。

嘻嘻嘻!係咁嘅話就啱啦!

果然,我同miss朱開始喺大床上依偎,跟住大家互相寬衣解帶。

Miss朱脫去身上黃色嘅裙褂,露出紅色嘅小肚兜。

曾幾何時,我對miss朱有過好多性幻想,但就從未幻想過佢著住肚兜個樣,望落有一種古典嘅風情韻味。

而掩藏喺肚兜之下嘅,就係佢美麗而動人嘅肉體。

佢身材十分苗條,一條水蛇腰再加上圓潤嘅乳房,已足以令人著迷。

不過數到最正就一定係佢嗰對纖細嘅修長美腿。

對腳長得嚟仲好白滑,肌膚猶如剝殼雞蛋一般。

攤喺床上嘅Miss朱自動分開雙腿,我亦都自動除褲,攞碌賓周出嚟。

隨即,我成個人壓落miss朱身上,半硬半軟嘅jer jer則順勢插入對方體內。

插入去無幾耐,碌嘢慢慢變得好硬,然後feel到有啲精縮入龜頭,並且打咗個冷震。

之前打飛機就「先射後chok」,家陣扑嘢「先射後插」實屬意料中事。

我條腰開始前後前後咁喺度un,碌嘢就隨之喺濕滑嘅洞穴之中來回摩擦。

雖然次序係掉轉咗,但本質無變,無論如何我總算感受到扑嘢嘅滋味!

仲要係同我曾經日j夜j嘅miss扑嘢!
天能
能天
miss朱喺我耳邊大聲呻吟,嗌到七情上面。

叫床嘅聲音不外乎就係「啊啊啊」,就算語調倒轉咗,但聽落其實都差唔多。

中間佢夾雜住一啲倒轉講嘅說話,我就自行腦補成係「老爺大力啲」、「老爺你好勁」、「老爺你插到我高潮啦」等諸如此類嘅淫聲浪語。

我一邊抽插,心入面一邊發出吶喊:爽啊!好爽啊!

儘管抽插嘅速度同力度唔由我控制,但好在前世嘅我都係一名「腳膠」,識得主動舔腳。

以前上堂成日見到miss朱坐喺度翹腳玩鞋,嗰陣我已經成日ff自己舔佢對腳,估唔到呢刻居然夢想成真!

我條脷由小腿舔到落腳板底,再啜勻佢嗰十隻晶瑩剔透嘅腳趾。

嚴格嚟講,都唔知「啜」呢個字用得啱唔啱,因為一含落去,啲口水係反過嚟索返入個口度。

此外,正常扑嘢應該係越插越想射,我就完全相反,越插就越唔想射。

插到最後掹返條嘢出嚟,然後先同miss朱打茄輪,做返個前戲。

我地脷疊脷喺度嘴,miss朱隻手chok我條jer,我就揸佢對波仔。

當前戲都做完,大家就著返曬自己啲衫。

成個做愛嘅過程從高潮開始,於低潮中結束。

然而結果唔重要,最緊要係我享受咗個過程!

扑完嘢,時間繼續倒流,夜晚漸漸變返日頭。

烈日當空,喺幾個家丁嘅陪同下,我又坐上嗰條四人大轎,離開大宅。
正啊喂
樓主打飛機打到癡撚咗線
睇完#1再睇睇user
係佐治巴,咁呢個開頭開得好正常可以繼續追
沿路有啲崎嶇,搞到條轎「鄧下鄧下」咁。

經過一輪顛簸,我嚟到一塊種菜嘅農地。

過咗一陣,一個衣衫襤樓、手腳瘀青嘅農民行到我面前。

我有啲驚訝,心諗呢條友咪就係以前喺學校,帶頭欺凌我嘅mk仔?

佢塊面雖然俾啲泥整污糟咗,但我依然認得出佢個樣。

而且我仲記得好清楚,條mk仔個名叫「大嘜」。

估唔到佢前世原來係一個爛身爛勢嘅農民!

我身旁一個家丁,將一渣銅錢交到大嘜手上,然之後,大嘜無啦啦跪低向我叩頭。

條友喊曬口,又跪又拜咁,都唔知佢做乜。

再過多陣,我身後嗰班家丁突然圍埋去揼佢,仲要係拳拳到肉嗰隻。

原來大嘜手腳上嘅瘀青係咁樣得嚟。

條友一路俾人打一路講緊嘢,而我亦都有同佢對答。

可惜我地嘅說話都係倒轉嚟講,因此基本上無辦法聽明對話嘅內容。

我唯有靠估,結合邏輯同常理猜測吓發生緊咩事。

睇我肚滿腸肥、一身金銀珠寶,又住大屋又盛,好明顯就係一個有錢大地主。

既然做得地主,咁梗係會剝削同壓榨農民。

前世嘅我實係向大嘜徵加昂貴嘅地租,而對方卻交唔起錢,於是我就叫手下班家丁圍毆佢,打到佢肯交錢為止。

啱先佢實係俾人打到跪地求饒。

哈哈!一定係咁!以前俾條mk仔恰得多,家吓見到佢俾人𡁻,我覺得好心涼!

只但係掉返轉嚟諗,會唔會就係因為我前世做地主欺壓佢,所以先導致後一世嘅我俾佢恰返轉頭?

再諗深一層,我之所以屋企咁窮,好可能係前世做地主嗰陣掠得太多錢,導致到下世要做窮撚。

莫非呢啲就係所謂嘅「因果報應」?

不過係唔係都唔緊要啦!反正呢刻嘅時間係倒轉咁行,即係所有嘢都會倒果為因。

情況就變成個mk仔欺凌完我,輪到我恰返佢報仇。

哈哈哈!佢條仆街都有今日啦!以前「蝦」我「蝦」得咁爽,家陣仲唔受返!

最正係除咗大嘜之外,其他有份蝦過我嘅mk仔,都一樣變成農民。

離開菜田後,我逐家逐戶咁去強收地租。

見住班友仔俾班家丁圍住砌,我條氣總算「gur」返曬。
樓主打飛機打到傻咗
不過篇文幾好睇 lm
離開農地,我帶住愉快嘅心情返到屋企。

古時候無鐘無錶,我睇唔到時間,只知依家係朝頭早。

前世嘅我身為有錢佬,連早餐都要鮑參翅肚。

只可惜,我就有得嘔無得食。

我同三個miss將成檯鮑魚、魚翅、燕窩等等,完完整整咁嘔曬返出嚟。

嘔完早餐,又嚟到訓教時間。

琴晚同miss朱一齊訓,今日就輪到miss曾。

三個miss之中,最大波嗰個就係miss曾。

我地朝早合埋眼,夜晚擘大眼,然後扑嘢。

miss曾著住寬鬆嘅長衫大褂,但依然睇得出個心口漲卜卜。

佢剝走件肚兜嗰陣,嗰對「車頭燈」好似散發緊聖光,幾乎掁親我對眼。

等聖光褪去,我期待嘅畫面出現啦!

估唔到miss對波比我想象中仲要大,形狀渾圓飽滿,差唔多有成個排球咁大,而且lin頭細細,呈迷人嘅淺啡色。

保守估計,呢個cup數起碼坐E望F。

全裸嘅miss曾跪喺床上面,背對住我抬高屎忽。

佢唔止大波,連個籮都好大,推車一定啪啪聲!

身體唔使我控制,自己就識得郁。我向前挺腰,將碌嘢頂入個窿度。

插到最深處時,我大嗌咗出聲。

前世嘅我實係喺射精嗰下,覺得爽得滯,忍唔住嗌咗出嚟。

然而佢享受咗射精嘅快感,相反我就要將佢射出嘅精回收返嚟。

啲精縮返入龜頭嗰下,其實都有feel嘅,但絕對就無射出嚟咁爽。

「啪啪啪啪啪啪啪啪—」

我快速抽插,下半身猛烈衝撞miss曾個大屎忽,並且伸手探前,用力揸對方胸前一對垂吊嘅大奶奶。

嘩!對波軟淋淋,好好揸手!

我一時大大力揸,一時就輕輕逗住,一時又搓圓㩒扁,總之無論點玩對波,感覺都係咁過癮!

真係好想知前世嘅我前世做過咩好事,竟然有咁嘅福氣屌到咁大波嘅女人!

我「老漢推完車」,就輪到miss曾「觀音坐蓮」。

佢騎上嚟一路un,對波就一路喺度fing,睇到我眼都花。

如果唔係佢亂咗嘅頭髮自動撥返正,喺視覺上真係未必睇得出時間倒流緊。
好耐無睇故 呢個睇到停唔到
Cls公司
打飛機打到縮返入老母個屄
樓主打飛機打到傻左
插咗百幾下之後,我掹碌嘢返出嚟,miss曾就訓返低。

我哄埋去揸波啜奶,輪流吸吮嗰兩粒好似紅豆咁細嘅lin頭。

假如可以嘅話,我想玩埋夾腸,衰在身體唔輪到我控制,啜奶啜咗一陣我就鬆口,條jer亦都軟返。

做埋前戲,大家就各自著返衫褲。

Miss曾間房裡面有張圓檯,喺檯上面有一隻空嘅青花陶瓷碗。

我行落床,坐到檯前拎起隻空碗。

霎時間,我個胃有啲嘢湧緊上嚟,兼且口同鼻感受到一股極濃烈嘅藥材味。

半秒後,一股黑色嘅中藥湯,從我個口流入個碗度。

坦白講,將吃過嘅飲過嘅嘔返出嚟,呢啲事我經歷過好多好多次,根本早就見怪不怪。

問題在於,浸藥材味好鬼死難頂,好就好在湯水份量唔算多,五六啖就嘔返曬出嚟。

點知原來好戲在後頭,我個口無啦啦喺度𡁻緊啲嘢。

正常人食嘢係越𡁻越爛,我就會將啲嘢𡁻到變回原狀。

一碌不明嘅條狀物,正逐啲逐啲咁喺我個口吐出嚟。

條嘢啡啡地色,齋睇顏色暫時判斷唔到係咩嚟。

而佢個長度仲要唔係一般咁長,我lur咗好耐先完整lur返落個碗度。

成條嘢幾乎有我前臂咁長,兩隻手指公加埋咁粗。

個樣望落成碌撚咁款…

但個size唔似人嗰碌…似係動物嗰碌…

頂!呢碗嘢唔會喺嗰啲乜鞭物鞭大補湯吓話?

呢個時候,有個下人行入房,將碗湯攞返出去。

最衰我開唔到口講嘢,否則我一定捉住佢問呢碗究竟係乜q嘢嚟嘅。

個下人返出去之後,無幾耐我都離開miss曾間房。

天色依然係夜晚,我一步一步咁倒後行到另一個間房。

一入到房,就見到miss張秀髮凌亂,衣衫半遮半掩咁訓喺床上。

我快手快腳剝咗條褲,擒上床立即就插佢個窿。

呢頭同miss曾搞完嘢,嗰頭又嚟砌miss張,一晚搞兩獲咁勤力,唔怪之得要飲乜鞭物鞭大補湯嚟補身。

我越嚟越肯定,啱先吐出嚟嗰條嘢,係某種雄性動物嘅生殖器官。

至於係虎鞭、鹿鞭、定還是牛鞭豬鞭就不得而知,我亦都唔想去諗,因為真係好嘔心。
(有圖) 大家有沒試過倒帶睇AV
https://lih.kg/2354689
諗起呢篇嘢
lm
miss張有一副瓜子口臉,眼大大水汪汪,以及有一張櫻桃小嘴,確實係一個典型嘅靚女。

我用男上女下嘅姿勢插入去,例牌一開波條jer先收返啲精入春袋。

隨即我前後擺腰,展開一輪狂攻猛插。

房間內一下吓充斥住身體碰撞嘅啪啪聲,同埋miss張嘅淫叫聲。

有時我嘅動作大得滯,仲會令張紅木大床震到e e聲。

身體全程自動波其實都有個好處,就係我唔使自己出力,又可以專心感受做愛嘅快感。

隨住我嘅抽插,miss張一時咬唇一時閉眼,佢嘅靚樣再加上欲罷不能嘅表情,真係正到暈!

我插到好興奮唔想停,無奈身體並非我控制,時間好快倒流返去前戲。

我以為又係打吓茄輪,摷吓揸吓,點知有驚喜!

miss張烏低身,擘大口含我碌嘢。

三個人入面得佢肯幫我含,佢條脷發發聲咁舔個龜頭,含嗰陣就含到雪雪聲,爽到唔知點形容!

唯一美中不足嘅就係無口爆。

其實我都留意到,前世嘅我次次扑嘢都係中出。

不過諗諗吓又唔難理解,畢竟古時啲人娶個老婆返嚟,最主要係要傳宗接代。

既然係咁,射精梗係要射喺入面,費事曬咗啲精華。

夜晚扑完嘢,又到返日頭。

朝早我除咗巡視農田、收下租之外,其餘時間主要都係吃喝玩樂。

雖然古代係就係無電話無電腦,甚至連電都無,但比起我喺現代做毒撚所過嘅生活,依然係好十倍!

不單只餐餐大魚大肉(嘔出嚟照計),兼且有得玩下古董、撚下金絲雀,閒時間唔中又會同三位夫人到郊外遊山玩水,總之就生活得優哉游哉。

唯獨是到咗夜晚會比較操勞。

由於前世嘅我一直都無生到仔,因此佢每一晚都好勤力咁同三個夫人搞嘢。

而且之前一晚走兩轉、射兩次,原來只係好濕碎。

最勁佢試過一晚去勻三間房,輪流同三位夫人搞嘢,仲要每個人執兩劑,總共加埋射咗六次。

咁大消耗,搞到我幾乎隔日就lur一碗中藥大補湯,以形補形。

儘管差唔多晚晚都扑,但次次都係一對一,從來都無玩過3p、4p。

好在我份人要求唔高,只要有得啪啪啪,就算一對一都已經滿足。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞