時光突然倒流,打完飛機啲精縮返入龜頭

191 回覆
306 Like 31 Dislike
(故事純屬虛構,如有雷同,實屬巧合)

廿四歲嘅我決定今晚去叫雞破處。

身為一條毒撚,除咗叫雞,我諗都唔會有女人肯同我上床。

聽人講,第一次扑嘢會好快射,所以去之前先打個飛機,等龜頭無咁敏感,到時就可以插耐啲。

依家係黃昏6點鐘,趁老豆老母返工仲未返,我拿拿臨開套av出嚟,快快手打返個j。

我匿喺自己間房,較大聲個喇叭,開住電腦播放橋本有菜嘅snis-923。

套av嘅標題係「大洪水!激イカセ潮吹きオーガズム」,唔使識日文,淨係睇到「大洪水」、「潮吹」呢兩個詞語都知咩料。

橋本有菜俾個大隻仔男優插到不停噴水,成張床單都濕曬,場面極度淫亂。

我睇到好興奮,加快手速,上下上下咁chok碌賓周。

就喺臨出嘢之際,先發現檯面啲紙巾用曬。

本來我想忍一忍,但橋本有菜係咁嗌「熱菇熱菇」,chok多兩吓我就忍唔住射咗出嚟。

一個唔覺意仲大力咗,射咗啲精上個mon度。

我想行出房拎紙巾抹返,點知喺企起身嗰刻,突然間成個人郁唔到!

下一秒,黐喺mon上面嘅白色精液,沿住頭先射出嚟嘅拋物線,向後倒流入返我嘅龜頭。

我好肯定自己無眼花,啲精真係穿過馬眼,統統縮返曬入碌賓周度。

縮入去嗰吓,我好似啱啱射精咁,忍唔住又打咗吓冷震。

我呆撚咗,完全唔知發生咩事?

本來慢慢變軟嘅賓周隨即又硬返,我隻左手更不受控制,捉住條嘢又再喺度捋。

同時間,電腦播放緊av無啦啦回帶,由順住播變成倒轉播。

av男優本身射曬啲精落橋本有菜塊面度,結果依家同我一樣,碌鳩將全部精液「回收」返去。

有趣嘅係,橋本有菜原本係俾人插到潮吹噴水,家吓就調返轉,噴水變吸水。

成個畫面變為av男優插插吓掹出嚟,跟住橋本個窿就吸返啲水入去。
又有鹹濕科幻故
畫面望落雖然幾搞笑,但我就笑唔出嚟。

原因係除咗隻手之外,我全身上下包括面部表情,都完全唔受我控制。

條jer越chok越軟,套AV就一路回帶,橋本有菜個窿索到張床單都乾埋。

之後我收返埋隻左手,右手就不由自主咁放喺滑鼠上,左㩒右㩒,將剛才揀AV嘅過程倒轉重複做一次。

Snis-923… MEYD-605…FC2-745325…DASD-648…

最後返到Google主頁,我拉返褲鏈,企起身倒後行出間房。

道趟門唔使我拉就自動打開咗。

我全程向後退,退到返出客廳,喺茶几拎起個空杯,並放到口邊。

啲水居然從我嘅胃入面升上嚟,再經喉嚨同口腔嘔返落隻杯度。

我覺得好核突,但想合埋個口又唔得,只有眼白白睇住啲水變滿。

我拎住隻裝滿水嘅杯,繼續向後退。

入到廚房,我一手拎起水壺,一手將水杯泊埋去。

半秒後,杯中嘅水逆流而上,全都流返去個壺入面。

呢個時候,我大概開始意識到發生緊咩事。

腦入面浮現咗四個字:時光倒流。
樓主有冇時光倒流變返條精蟲??
鹹濕版tenet
啲水流返曬入水壺度,跟手我將個杯同個壺放返原位,並一步一步退後行入廁所。

我記得喺飲水之前,我屙咗一督屎。

廁所門噠一聲閂埋,之後我隻手先捉實個門柄,並向反方向扭動。

與此同時,個馬桶忽然喺度沖廁,原本沖走咗嘅屎呢刻「捲土重來」。

廁所立即充斥返強烈嘅臭味。

我㩒返起個沖廁掣,然後拉低條褲,有兩張抿完屎嘅紙巾,隨即喺馬桶中,凌空飛到我手上。

本來濕咗嘅紙巾變得乾爽,我拎嚟抹咗兩吓屎忽,兼擰轉身坐落個屎塔度。

我已經估到將會有啲咩事發生,因此極力想企返起身。

只但係,無論我點用力都好,身體始終唔聽我指揮。

啲屎hi返曬落屎眼,手上兩張紙巾抹到變返乾淨,且逐一駁返落馬桶隔籬卷廁紙度。

唉屌!一如所料,屎塔下面嗰啲屎,果然逐條逐條咁塞返入我個屎忽窿度!

一路塞,我一路就變得急屎,感覺好難頂!

射咗嘅精縮返入龜頭,飲完嘅水嘔返出嚟,屙咗嘅屎捐返入屎眼,咁樣仲唔係時光倒流?

當所有糞便都回歸返去肛門後,我再企返起身,倒後行返出客廳。

身體不能自控嘅我,眼尾咁啱睄到墻上嘅掛鐘,時間顯示為下晝5點。

時間由6點倒退咗一個鐘,而且秒針更向逆時針方向轉動。

咁就幾乎可以肯定,時間真係倒流緊。
道趟門唔使我拉就自動打開咗。

呢句有啲問題
牛頓力學係符合時間對稱
我想知個主角會唔會變返粒精返返老豆個睾丸到
問題係,點解時間無啦啦會突然倒流?

唔通有人用特異功能操控緊時間?

又或者係地球自轉方向改變咗?

定抑或好似《天能》咁,我唔知幾時穿過咗某道門,進入咗一個時間逆轉嘅空間?

然而無論係咩原因都好,「時光倒流」已成嘅定事實,呢個時候我應該要諗吓,點樣脫離呢個「身不由己」嘅困境。

除咗保留住自主意識之外,身體無一個部分係受我控制。

我依家攤咗喺客廳梳化上㩒電話、碌連登。

之前睇過嘅po,全都由留言碌上去「回帶」睇多次。

我嘗試放低部電話,可惜隻手根本唔聽使。

於是我降低難度,試吓自己眨眼,結果一樣都係唔得。

後尾再試多十零廿次都係失敗,我就無曬符,只能放棄掙扎。

而時間倒流影響嘅唔單止我一個,我身邊嘅人同事物,總之所有嘢都跟住時間一齊倒流。

既然無法作出反抗,我唯一可以做嘅,或者就只有等待。

等時間倒流去到某個點,可能就會停低。

時針同秒針倒轉行完一圈又一圈,從窗口照入屋嘅陽光,隨住太陽向東移,而逐漸改變照射嘅角度。

時間由下晝變返做上晝,我老豆老母相繼喺出面返嚟屋企。

佢地嘅動作同我一樣都係倒返轉嚟做。

我老豆有食煙嘅習慣,吐出嚟嘅煙索返入佢個肺,至於支煙仔俾佢一路chur,一路就慢慢變返長。

此外,今朝早我老母出門口之前,為咗家用嘅事同我嘈咗幾句。

佢想我每個月俾多啲家用,我就話無,家吓我地「案件重演」,倒返轉嗌霎多一次。

有睇過天能(或者小薯茄party game)應該就會知,當一句說話倒轉講,咁成句嘢就會變到好似外星文咁,完全唔知噏乜。

我同我老母都控制唔到自己把口,大家一人一句,嘰哩咕嚕咁將講過嘅說話,倒轉咁講一次。

實際內容主要係,我老母投訴我一個月俾兩千蚊家用太少,要求我加多三千蚊。

但我只係個月入萬三蚊嘅外賣仔,連自己都未顧得掂,有乜可能加家用。

好似我地呢啲窮鬼公屋戶,基本上三日唔埋就會為錢而鬧交,所以其實只係好小事。
時間好快倒退嚟到早上九點半。

今朝我食咗個隔夜菠蘿包做早餐,家陣成個包嘔返出嚟,再入廁所刷牙洗面。

啲泡越刷越少,最尾成條牙膏完整咁刷返出嚟。

至於我嘅精神狀態變返啱啱訓醒嗰陣咁,成個人無嚟精神。

返入自己房後,我攤返上張床度,好明顯準備要將琴晚訓過嘅覺,再訓多一次。

合埋眼嗰吓,我期望當自己再擘大眼嘅時候,一切會回復返正常。

只可惜,結果卻不如人意。

當再打開雙眼,時間係夜晚。琴日臨訓前嘅嗰一晚。

失望嘅我想嘆氣,但身體卻喺度打喊露。

身體依然不受控制,我行落床,倒後行出間房。

接落嚟,我就將前一日做過嘅事,從尾到頭回帶再做一次。

身為一個外賣仔,我每日嘅生活就係日頭送外賣,夜晚收工返屋企,然後就沖涼訓教。(咁啱琴日放假,所以先話打算去叫雞破處。)

家陣喺時光倒流嘅世界入面,一切都倒轉曬。

首先沖涼都唔可以再叫做沖涼,因為個身從乾淨變返污糟。

第二係送外賣變咗做「收外賣」。

我逐家逐戶去回收嗰啲送出嘅外賣,帶返去餐廳。

班廚房佬再將煮好嘅飯菜,還原成各種原材料。我老細就退返啲錢俾顧客。

喺收外賣嘅途中,我見到街上面嘅人同車,同樣係「身不由己」,跟隨住時間倒流嘅擺佈,而後退逆行。

講真,呢種身體不能自住嘅感覺實在好唔爽。

究竟時光倒流到幾時先至會停?

一個禮拜?一個月?定還是一年?

最後發現統統都唔係,我全部都估錯咗!
Lm
留名
時間日復日、月復月、年復年咁倒流。

轉眼之間,我從一個出嚟做嘢嘅人,回春返到去中學時代。

大家見我係個外賣仔咁無出息,就知我細個讀書唔成。

照道理咁難得可以回到過去,我應該重新把握機會,努力讀書,然後改寫人生。

可惜一切輪唔到我控制。

莫講話改寫過去,我就連用自己意志講句嘢或者行步路都唔得。

我間中學係band 3男校,同級有一班mk仔,從中一開始恰我恰到中六。

啲死mk就係咁賤,最鍾意就係欺凌我呢啲毒撚。

以為畢咗業之後,從此就脫離佢地嘅魔掌,點諗到如今又要重新經歷多次。

班死mk輕則撕我手冊、掟我書包落街,重則就困我喺廁格,喺上面兜頭淋啲水落黎,又或者丟串炮仗落嚟。

慶幸時間嘅倒流,令全部嘢變為倒轉咁發生:

被撕成碎片嘅手冊逐一拼湊返成完整。

跌落街嘅書包凌空飛起,從地下飛返上嚟六樓,再回到我手上。

兜頭淋落嚟嘅水自動向上流走,爆開嘅炮仗則伴隨住火花而變回原狀,班死mk亦都調返轉由鎖門變成開門,一齊陪我行出廁所。

咁樣以回帶嘅方式經歷一次,感覺又別有一番體會。

雖然我讀書唔掂又俾mk仔欺凌,而且全男班又無女同學,但我嘅中學生涯都未至於話過得好痛苦。

全因學校有三個miss好正,每日返學最期待就係見到佢地。

三個之中,有一個姓朱,係教英文嘅老師。

佢對腳又長又白,平時著開短裙,好大方咁露對腳出嚟,教書嗰陣仲要撬住腳,坐喺班房講台張櫈度,一邊教書一邊玩鞋,正到癡線。

第二係miss曾,佢個樣唔算靚,不過對波就好大,睇得出佢有心著啲鬆身衫,想掩蓋自己豐滿嘅身材。

可惜對波根本大到遮唔住,逢親上佢嘅中文堂,我都忍唔住望住佢心口,條jer就扯到恆曬。

數到個樣最索嘅一定係miss張,成個少女時代嘅允兒咁款,身材亦都相當勻稱,有前有後。

衰就衰在佢係教音樂,比較少機會上到佢嘅堂。

當年我年少氣盛,偷偷地j過呢三個miss唔少次。

順應住倒帶人生,我有多一個機會,將呢啲昔日潮濕嘅回憶好好重溫一次。

以前係放學返屋企打j,依家就j完先到學校。

久而久之,我慢慢習慣「先射後chok」嘅打飛機模式。
留名跟進
live咗
射完嘅精縮返入龜頭,之後先再捋條嘢,感覺就一定無先chok後射咁爽,只係好在無咗打完飛機嗰種疲倦感,反而漸漸有返精神。

每返打一次飛機,我就會喺心入面mark低,盡量記低呢廿四年嚟,自己打過幾多次飛機。

隨住時間一直倒流,估吓最後我一共數到幾多次?

答案係5886次。

我第一次學識打飛機係小六升中一嘅暑假,嗰陣我應該係12歲。

即係話,我總共打咗12年飛機。

將5886除開12,再除一年365日,得出平均每日打1.34次飛機。

身為一條毒撚,呢個頻率絕對正常。全盛時期我一日打3次都係等閒之事。

而喺5886次入面,最興奮嗰次必定係第一次。

升中一嗰個暑假,屋企終於有電腦,我偷偷摸摸學識咗上鹹網。

第一條j嘅片正是立花里子嗰套經典嘅無碼作品。

事隔十二年,竟然有機會俾我再感受到,人生第一次打j嘅興奮。

舊電腦嘅熒幕顯示緊tube8嘅舊版面,片中嘅立花里子著住黑絲,俾個av男優大不斷抽插。

淫亂嘅畫面再加上佢嗰副癡女表情,對年少氣盛嘅我嚟講,簡直係受到極大衝擊。

第一次射精仲要射得特別勁,成督精一嘢射上天花板。

所以造就督精依家喺天花板滴落嚟,流返曬入龜頭。

我情不自禁咁打咗幾吓冷震,深深感受到初次射精嘅快感。

好爽!好舒服!

第一次嘅感覺果然係零捨唔同,淨係打個冷震都特別刺激同興奮,至於捋jer嘅手勢反而好唔純熟。

捋吓捋吓,我突然間有啲感觸。

諗起自己成世人淨係打過飛機,原本想去叫雞破處,點知偏偏遇著時間倒流,令我失去破處嘅機會。

睇情況,時間應該只會一直倒流,咁即係話,我呢世人唔會有機會感受性交嘅滋味。

諗返其實只係差一步,點解唔俾我破埋處先嚟時光倒流?

唉……
經歷完第一次打飛機,身體繼續keep住縮水,縮縮吓就變返個「小學雞」。

我嘅小學生涯其實無乜特別,雖然無俾人恰,但我都無乜朋友,啲miss亦都唔係特別靚。

每日就係返學放學同做功課,無聊亦沉悶,最開心就係放暑假。

因為屋企窮,因此每當放暑假,我通常都係一個人留喺屋企睇卡通片,

雖然唔似得其他小朋友咁,有得同屋企人出國旅遊去玩,但以前電視播嗰啲卡通,其實幾好睇,再睇返我都覺得幾過癮。

尤其係啲劇情倒轉咁嚟,別有一番趣味。

比起中學同成年後,我覺得自己童年都過得算係咁。

隨時間一路倒退,身體就繼續一路縮水,越縮越細。

而喺我變細個嘅同時,本來禿頭嘅老豆逐漸有返曬啲頭髮,我老母臉上皺紋都消失曬。

我啜住個奶嘴,嘔返啲「奶奶」出嚟,同時我心入面喺度諗:

當時間倒流到盡頭,自己會唔會變返做一個胚胎?

形象化兼粗鄙啲講,即係縮返入老母個閪度?

諗諗吓,時光倒流會唔會係上帝嘅安排?

佢見我呢條毒撚嘅人生過得咁失敗,索性逆轉時間,等我從無出生過喺呢個世上。

結果時光飛逝,我搖身一變,真係變返做一個初生嘅嬰兒。

醫院手術室燈光好掁眼,一個護士姑娘小心翼翼咁捧住我。

我老母呼天搶地咁大嗌,而我就喺度大喊。

理應係接生嘅護士,下一秒將我個頭向前塞。

一瞬之間,眼前漆黑一片,我當堂失去咗意識。

人喺出世之前係完全無意識,照計我應回歸到虛無,甚至可能會係一條精蟲...

殊不知,過咗一陣,我居然又擘大返對眼。

當意識慢慢恢復,我見到自己攤咗喺地下,心口插住一把大刀,傷口好痛仲流咗好多血。
倒流到縮左返入老母個閪度
唔科幻,但都ok鹹濕
答案已經喺#19解開
成篇文其實已經寫完,我諗緊好唔好一晚出曬
出埋啦
留返個小小名先
見到樓主ig出story即刻走入嚟正皮留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞