[Sound Out]Pristin討論區(7) 消失的cb散在p社 7.29 Roro生日粗卡

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

BLACKPINK算唔算

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了
你估佢地想架咩...個濕鳩舞台

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既
但如果唔跌,2016有時間流逝咁強既加持,我覺得都係會紅

咁講喎 唔跌一跌可能紅唔起冇錢請個producer作時間流逝架喎

所以女團要紅實力固然重要 但運氣都好緊要
岩岩fb睇到有篇報導話2次係日本唱live 睇得出佢地冇實力
下面就有留言話:一線女團? 靠運氣上既團黎咋

wfc啦 紅撚左 理撚得你 你唔睇都仲有大把人睇 實力??

係D死忠盲撐啫 冇實力又唔肯接受事實

所以走召哥唔洗咁嬲既

仲追緊既 只不過係你仲未知追其他團有幾好

你同梗佢地啲飯講?

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

咁講喎 唔跌一跌可能紅唔起冇錢請個producer作時間流逝架喎

但你睇番,其實咁多首主打包括時間流逝都係同一個作曲家이기용배
跌之前既兩首主打都係佢地作

睇返一開始肥林一個上節目宣傳 越落力我就覺得越心痛
路人都係咁話
一開始出道比人話抄into a new world 到2陪速 佢地真係好努力既

RM果集真係令我印象深刻,果陣我仲未入番kpop坑

同gsd未紅果陣一樣

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

岩岩fb睇到有篇報導話2次係日本唱live 睇得出佢地冇實力

我有睇
KK piano版本
一開聲就覺得好刺耳
之後越唱越覺得似兒童合唱團

果個之前今日仲多一單呀

願聞其詳

https://www.facebook.com/koreastardaily/posts/10155547575195762?comment_id=10155550315965762

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

但你睇番,其實咁多首主打包括時間流逝都係同一個作曲家이기용배
跌之前既兩首主打都係佢地作

睇返一開始肥林一個上節目宣傳 越落力我就覺得越心痛
路人都係咁話
一開始出道比人話抄into a new world 到2陪速 佢地真係好努力既

RM果集真係令我印象深刻,果陣我仲未入番kpop坑

同gsd未紅果陣一樣

早幾日concert條應援片睇到我有少少想喊

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

我有睇
KK piano版本
一開聲就覺得好刺耳

果個之前今日仲多一單呀

願聞其詳

https://www.facebook.com/koreastardaily/posts/10155547575195762?comment_id=10155550315965762

我咪就係見到呢個囉
kk piano version

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

我有睇
KK piano版本
一開聲就覺得好刺耳

果個之前今日仲多一單呀

願聞其詳

我咪就係見到呢個囉

係喎冇禁入去
其實好睇人點睇
有D人睇樣鐘意idol既 但係我覺得身份係歌手 點都要識唱歌先囉

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

我有睇
KK piano版本
一開聲就覺得好刺耳

果個之前今日仲多一單呀

願聞其詳

我咪就係見到呢個囉

係喎冇禁入去
其實好睇人點睇
有D人睇樣鐘意idol既 但係我覺得身份係歌手 點都要識唱歌先囉

kk piano verson
OMFG

三大唔計啦

咁村姑算唔算

佢地冇 會點?

即係咩

跌倒

不要再說了

但係咁樣紅左喎

某程度上都係既

我有睇
KK piano版本
一開聲就覺得好刺耳

果個之前今日仲多一單呀

願聞其詳

我咪就係見到呢個囉

係喎冇禁入去
其實好睇人點睇

Totally agree
如果唔識唱歌可以選擇做model會更好
召喚nana黨

召喚夜黨同Yu黨

召喚夜黨同Yu黨

召喚nana黨

大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

其實本身我係想改大愛團飯
點知
又要等一個月
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認

失業係求其吹水架啦
你地芯好多團喎好似
nana真係有晒姿勢

大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認

失業係求其吹水架啦
你地芯好多團喎好似

唔芯好橙架
成幾個月無野睇
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認

失業係求其吹水架啦
你地芯好多團喎好似

唔芯好橙架
成幾個月無野睇

不斷回帶頂到既
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認

失業係求其吹水架啦
你地芯好多團喎好似

唔芯好橙架
成幾個月無野睇

不斷回帶頂到既

pristin d vlive我已經唔知睇左幾多次
仲有d hicam
大家開始咩都拎出黎吹
爆po不是夢

我就好似你個名咁
夠哂大愛

btw 芯就芯

冇錯
芯就芯,我唔怕認

失業係求其吹水架啦
你地芯好多團喎好似

我好專一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞