[Sound Out]Pristin討論區(7) 消失的cb散在p社 7.29 Roro生日粗卡

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫
笠帽藍白衫卡其褲既斬巴同門面巴一齊去

如果I.O.I 5年後重組開團飛kr追cb既話 我呢身造型去相認先

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

早知嗰日,自己一個匿埋

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

如果I.O.I 5年後重組開團飛kr追cb既話 我呢身造型去相認先

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

早知嗰日,自己一個匿埋

自體發光既你覺得匿得埋?
想睇鍋墊睇pristin 但唔想睇2次可以點搞
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

湖水綠大戰卡其色
https://twitter.com/Bean_1019/status/886915323923881984
you think you're bad but you ain't seen a bad yet
i coming go like a bad storm so take your rain check

姐係想睇定唔想
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

湖水綠大戰卡其色

咁一定唔夠門面巴揪

姐係想睇定唔想

希大

姐係想睇定唔想

希大
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

湖水綠大戰卡其色

咁一定唔夠門面巴揪

大家post 張圖出黎,等我黎評下理啦
http://www.helloidol.com/25153.html
56:06開始睇 有pristin
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組

湖水綠大戰卡其色

咁一定唔夠門面巴揪

大家post 張圖出黎,等我黎評下理啦

兩種顏色都有個共通點
就係天生麗質,係一個帥哥
https://twitter.com/po0bi_k/status/886859931583827968
Pristin got you back

驚無人去
做宣傳

巴打你去丫嘛

我去唱我首飲歌

我夜叫大家唔好中伏呀

姐係想睇定唔想

希大

有張係佢跳/睇weewoo
https://twitter.com/po0bi_k/status/886859931583827968
Pristin got you back

驚無人去
做宣傳

巴打你去丫嘛

我去唱我首飲歌

我夜叫大家唔好中伏呀

佢個手勢
nana出現了

"I've been having a lot of dreams recently, does anyone know why~?? I'm not worried about anything though😂"

姐係想睇定唔想

希大

https://twitter.com/aegig0m/status/853961342771904517

姐係想睇定唔想

希大

https://twitter.com/aegig0m/status/853961342771904517

好興奮

17日,據歌謠界相關人士表示:"NU'EST將於25日突襲公開特別單曲回歸,本次新曲將不進行打歌活動

17日,據歌謠界相關人士表示:"NU'EST將於25日突襲公開特別單曲回歸,本次新曲將不進行打歌活動

咁睇黎要25之後先cb

咁睇黎要25之後先cb

係nuest cb前 可唔可以真係搞左我地pristin先

咁睇黎要25之後先cb

其實根本就無cb
nana出現了

"I've been having a lot of dreams recently, does anyone know why~?? I'm not worried about anything though😂"

nana多D上水啦

咁睇黎要25之後先cb

其實根本就無cb

海市蜃樓黎
nana出現了

nana多D上水啦

我懷疑nana唔鐘意用呢D高科技野
成日都唔留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞