[Sound Out]Pristin討論區(7) 消失的cb散在p社 7.29 Roro生日粗卡

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

exactly我就係見到又係果班人所以先冇入去留言

有咩都係同返你地討論算

緊係入我個po 推上頂

睇得一集 同埋唔太認得人冇咩討論到喎

其實我都無咩興趣睇落去
不過果陣搵唔到post
諗住騎劫下小圈子post
點知柒左

當綜藝睇算啦
D女女質素唔係太好 可能未太認得晒D人

101d女高質d

娜英姐姐

諗起都想笑
https://twitter.com/po0bi_k/status/886859931583827968
Pristin got you back

驚無人去
做宣傳

巴打你去丫嘛

我去唱我首飲歌

Samuel就快出道,幾時到你同佢正面碰頭

第時紅左,連登巴打們一定會全力為門面巴應援

宜家已經紅左啦佢

到時要記得自己係852

我又諗起斬巴個蝗+2post

ya
斬巴躺著也中槍

斬巴竟然有個post有1000正皮

正經post來

成日討論我做咩喎

入去貼左我瓊

其實個post果個問題我都疑惑左好耐

唔係等於既 只係真係好似你咁講一白遮3醜啫
又要黑又要靚既唔係冇 少啫

好似 隊咁唔係話好靚
但因為白 所以顯得成個人好有氣質

其實hana五官都好標緻 但係真係瘦左啲

都岩既 白應該係+一個女仔既底分

成班辣殺妹妹仔 做埋d小學雞on9野玩攻城

唔好再講啦 陣間入黎攻我地城

我地pristin post都冇人mon

exactly我就係見到又係果班人所以先冇入去留言

有咩都係同返你地討論算

緊係入我個po 推上頂

睇得一集 同埋唔太認得人冇咩討論到喎

其實我都無咩興趣睇落去
不過果陣搵唔到post
諗住騎劫下小圈子post
點知柒左

當綜藝睇算啦
D女女質素唔係太好 可能未太認得晒D人

101d女高質d

agger
偶像學校最主要睇套水手服
啲女平民左啲,好似海仁咁一入到來成個氣場都唔同啲

可能淨係睇左一集啦 依家投票想投9個都投唔落手
https://twitter.com/po0bi_k/status/886859931583827968

驚無人去
做宣傳

巴打你去丫嘛

我去唱我首飲歌

宜家已經紅左啦佢

到時要記得自己係852

ya
斬巴躺著也中槍

正經post來

成日討論我做咩喎

入去貼左我瓊

好似 隊咁唔係話好靚

呢張好似濃妝左啲

成日討論我做咩喎

入去貼左我瓊

好似 隊咁唔係話好靚

冷靜啲控制自己
唔好中毒

驚無人去
做宣傳

巴打你去丫嘛

我去唱我首飲歌

宜家已經紅左啦佢

到時要記得自己係852

ya
斬巴躺著也中槍

正經post來

成日討論我做咩喎

入去貼左我瓊

好似 隊咁唔係話好靚

夠白加好多分

冷靜啲控制自己
唔好中毒

引下你地先
以為入錯post
貼返D pristin先

以為入錯post

吹水推po嘛
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔
https://twitter.com/1216fan/status/886885774641119234
我很漂亮

我真係期待緊門面巴去
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫
笠帽藍白衫卡其褲既斬巴同門面巴一齊去
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

如果I.O.I 5年後重組開團飛kr追cb既話 我呢身造型去相認先
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

如果I.O.I 5年後重組開團飛kr追cb既話 我呢身造型去相認先

等我研究下呢個衣着先
以為入錯post

呢期都係咁
傾到不能自拔

你去啦

隔左九個字先知,覆錯
上面句野同斬巴講

唔好玩我啦門面巴

爭咩丫

等我研究下呢個衣着先

你2個hehe2人組
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xcO0qFO-Ous7qHKRUXNRLcerTiSW8284RevVoz3VPfE/edit#gid=0
岩岩更新晒D vlive 綜藝了

辛苦晒

Thanks Bro

原來希澈個節目叫鍋墊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞