[Sound Out]Pristin討論區(7) 消失的cb散在p社 7.29 Roro生日粗卡

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
nana出現了

"I've been having a lot of dreams recently, does anyone know why~?? I'm not worried about anything though😂"

nana多D上水啦

我懷疑nana唔鐘意用呢D高科技野
成日都唔留言

我覺得佢似係懶多D
nana出現了

"I've been having a lot of dreams recently, does anyone know why~?? I'm not worried about anything though😂"

nana多D上水啦

成日都唔留言

我覺得佢似係懶多D

要訓教 不了
nana出現了

nana多D上水啦

成日都唔留言

我覺得佢似係懶多D

要訓教 不了

你?
佛連睇留言都懶
睇上次個表就知
nana出現了

nana多D上水啦

成日都唔留言

我覺得佢似係懶多D

要訓教 不了

你?

佛呀
唔記得彩妍同Somi點形容咩
nana出現了

nana多D上水啦

成日都唔留言

我覺得佢似係懶多D

要訓教 不了

你?

佛呀
唔記得彩妍同Somi點形容咩

佛的行動流程
車厘巴如果cb真係延期你啲機票民宿咪泡哂湯?

照去呀 原本都係同fd去 諗住撞正pristin就追cb

咁都好啲...最好就撞得正啦

我前排仲諗定好晒講咩
諗住問佛IOI日定左未 仲想講我地香港有班ioi巴打覺得捉依恩
同我之前send過出黎個set漫畫好有意思 唔知你有冇睇過 都想比你睇下

我前排仲諗定好晒講咩
諗住問佛IOI日定左未 仲想講我地香港有班ioi巴打覺得捉依恩
同我之前send過出黎個set漫畫好有意思 唔知你有冇睇過 都想比你睇下

呢個我覺得佢未必答到你
做人正面啲
明天有轉機
冇嘢冇可能嘅
向天大喊一聲加油
做人正面啲
明天有轉機
冇嘢冇可能嘅
向天大喊一聲加油

好正氣
做人正面啲
明天有轉機
冇嘢冇可能嘅
向天大喊一聲加油

人靚仔做人都正面啲
邊似得我日日都咁灰
做人正面啲
明天有轉機
冇嘢冇可能嘅
向天大喊一聲加油

人靚仔做人都正面啲
邊似得我日日都咁灰

光環呀

早晨
好灰,con後遺症未好番
做人正面啲
明天有轉機
冇嘢冇可能嘅
向天大喊一聲加油

人靚仔做人都正面啲
邊似得我日日都咁灰

光環呀

天地有正氣

早晨

明白箇中感受

早晨

拎你張wp出黎先
早晨黨報導

早晨

拎你張wp出黎先
早晨黨報導

我轉左wp
而家用梗我情
我已經死罪難饒,瓊同夜會斬死我

我轉左wp
而家用梗我情

我轉左wp
而家用梗我情

情同瓊都咁有仙氣,我真係想死

我轉左wp
而家用梗我情

情同瓊都咁有仙氣,我真係想死

芯飯
係咪我盲撐
我覺得同時pledis girlz果陣既pristin跳bang仲有力過as果陣
https://www.youtube.com/watch?v=PVmOcsv6D-E
https://www.youtube.com/watch?v=oKoi2_PggpA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞