我的英雄學院漫畫討論post(17)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
啲死忠會話好好睇
你都幾怨婦下 邊度邊個講好好睇
純hater唔該出番去
呢排節奏係慢 但要體諒番作者身體問題畫唔到咁多
你呢啲人當人地係機器出唔到貨就一味係度叫
有呀,對你嚟講邊d先算內容
最終大戰接近全劇所有人入曬去(好似連劇場版都有一兩格)
咁玩法係會慢 但同一個人物數比係尾田畫你慘過食屎
鬼島決戰一集交代幾場交同加上仰臥起坐三次拖你兩三年 very easy
我英算集中 起碼一條戰線一次講幾集
下期休刊
終於有組合技
uber班長係咪第一次有攻擊力
組合技就係高速扔焦凍出去,飯田自己仆落地
救爆豪 救黑化久都係靠班長做uber
奮進人好似連對腳都燒到變炭
已經可以提早退休
開始反cup 睇黎要
絕大部分都唔好睇
真係信作者夠膽死寫荼毘第三次復活發癲
作者畫功愈黎愈勁
用健康做代價
其實係
打我覺得好睇
但無結果的

炎佬加全部打到AFO仆街
就回血
Tobi無限復活,轟招大招基本上無意義
最大問題係作者太鍾意用反派鎖血反cup來展開,一次兩次都冇咩問題,用太多就好易悶
不過整體而言,我覺得目前最終決戰都幾好睇,唔同戰場處理手法同描寫人物都幾好
反而我覺得打唔好睇
大戰中講A班既成長先好睇
好似爆豪 常暗 耳郎果啲心態變化都好睇
係 通常皇道熱血都係主角團鎖血反cup爆發小宇宙
其實觀眾有時都已經唔受落
尤其係d冇乜鋪排嘅夾硬反cup

但我英就仲癲 反其道反派果邊狂鎖血頻死爆seed
仲要好多時爆seed個理由都幾無里頭
我只係接受到 afo用有負作用既回朔彈 鎖血
但橙失果種死完又死 仲可以玩核爆既真心好撚難睇

仲有之前star 打吊打極唔死又係好on9
咁都復活真係垃圾
吊由一開始已經好難睇
近排就有star個陣話自己唔係吊所以star啲規則無用, 無個性生手指
都唔知係咪特登用嚟諷刺啲漫畫主角鎖血開掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞