霍格華茲畢業生幫你地免費塔羅占卜

695 回覆
10 Like 106 Dislike
黎緊4個月要考公開試,可以達成願望上返U?
4 7 26
多謝樓主
多謝大家支持!由於人數眾多同埋真係太忙啦 比啲時間我如果係急嘅可以直接係ig預約面占/online占卜呀至到31號面占都係同樣免費一條
你需要靜落黎諗一諗你地之間嘅相處 你會發現其實佢可能對住個個都係咁好 你係佢心目中唔係最好嘅朋友 亦都唔係好重要 不過佢又未到會傷害你嘅 做普通朋友係可以的
見到你地之後嘅發展都唔係好睇到未來 你地兩個諗嘅野/價值觀唔一樣 繼續一齊落去會好辛苦 畢竟係兩個世界嘅人 不過我覺得唔需要去到分手住 可以順其自然先
去加拿大會好啲 比起香港 你係加拿大嘅發展會順利好多 我覺得你甚至可以係個度定居 最好就帶埋屋企人去 你會搵到自己嘅目標 係個度所有野都好順利呀 你好有能力去應付一切 無論係工作/學業
做唔到 你地連做朋友都唔適合 兩個人唔係一個世界嘅人 你會覺得同佢溝通唔到 同埋就算勉強做朋友 都會係你夾硬就住佢 唔會係舒服嘅相處
你地嘅緣分仲未完 佢有機會會搵你呀 但係佢搵你嘅態度有啲強硬 語氣唔好/以命令你嘅語氣黎同你講野 其實佢搵你嘅時候佢都未知自己想點 係咪同你繼續發展/結束 佢自己都未有一個答案 但佢心入面未想你放棄佢 佢希望你圍住佢轉 同時佢又唔會同你一齊 個人覺得佢對自己都幾有自信!
你黎緊會有好多野煩 工作量好多 令到你負荷唔到 直頭係影響到你嘅睡眠 你真係好辛苦 所以你會開始有想走嘅念頭 你會開始搵下有無其他工更加適合你 甚至真係會走 你想辭職嘅念頭好強烈
係感情方面你會受傷 會令你覺得係感情路上嘅未來好迷茫 唔知去向 唔知自己仲可以點做 但係我覺得你最後會得到一個答案 成為更好嘅自己 加油!
唔該晒感謝你
不過我最想問既係事業,可摸耳再問多條
男 單身
想問最近可以出pool拍拖嗎?

5 20 69
等到已經結婚,想問未來生活及前程

64,4,11
想問下佢會唔會搵返我

#23, 24 , 10
好準呀 多謝你
有冇tg搵你收錢占

3 64 75
想問新一年運程~
33 66 77
其實係咪唔啱我? 78 37 77
Hello樓主
想請問同佢有冇機會發展到
01,37,78
謝謝樓主
Hello 樓主
我幾時先會完我嘅低潮期,識到另一位
03 05 25
感謝🙏🏻
仔21
應唔應該放棄追佢?
55 18 6
Thx樓
Hello樓主想問新一年嘅學業如何
20,50,76
男 a0 想問幾時會出pool

19 26 78
想知道女神內心對我仲係米好抗距好有壓力,我地將來仲有無機會見面同做到朋友

20, 1, 15
想問讀書事業的野 12月遇到唔少唔順利的事,想知下黎緊狀況會係如何?

06 23 32

thanks樓主
岩岩同女朋友分開左 佢話想休息一段時間考慮清楚我地嘅關係 想問有無機會同佢係返埋一齊?

30 2 10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞