霍格華茲畢業生幫你地免費塔羅占卜

695 回覆
10 Like 106 Dislike
第一條
5 13 30

麻煩你!
你未必入到大學 但係你唔入大學行第二條路呢個結果係會有意外收穫 比想像中好
你會發現原來唔係淨係入大學呢條路先會開心
你比較適合獨自一個 單身

你而家呢個狀態自己一個靜吓停下會比較好 因為你自己都未知自己想要嘅伴侶係點樣嘅人 就算你拍緊拖都好你都唔係好知同對方會有啲咩目標 或者有啲咩未來

你不斷咁去行動但係根本唔知自己想要啲咩 好似為拍而拍咁
唔應該 你應該做出轉變 而家條路唔啱你

你比較適合一啲主動性嘅嘢 例如創業 做老闆
行業嘅話會係要創意 做策劃嘅方向

依家條路令到你個人好迷惘
有!會係好開心嘅場合認識 特別係聚會
但係呢個女仔同你感情嘅一開頭會有啲強勢
大約會係幾個月之後 唔會係短期

佢係一個幾成功嘅女仔嚟嘅 不過有啲物質 佢可能會要你洗好多錢係佢度 小小敗家女feel

所以你會好辛苦你會覺得佢只係要你嘅物質 而心唔係係你度
你事業嘅一開頭係好好 你都會做得好開心

但係你開心嘅原因只係因為呢份工嘅表面好好 之後會發生一個好大嘅轉變 令到你對呢份工改觀 甚至唔知點樣係呢份工入邊繼續落去 走又唔係唔走又唔係咁
之後幾時會發生咩轉變btw多謝先,以為你唔記得了
你同屋企人嘅關係麻麻哋 雖然你哋各自嘅生活都唔錯
但係如果你同佢哋相處嘅話會好影響你嘅心情

你會有啲唔係好想面對佢哋 唔想同佢哋溝通
即使真係溝通溝通出嚟嘅結果 都唔係達成共識

你會覺得佢哋唔體諒你 甚至冇理到你感受
好中
你未遇到你嘅正緣
首先你自己都未知道自己要一個點樣嘅對象

你個人嘅磁場 不斷咁趕走緊好嘅人 趕走緊正桃花
首先你要準備好自己做好自己先會遇到佢啊
好快!短期內都有機會呀~

對方慢慢行緊緊你了 你地本身已經係認識嘅關係
同佢相處你會感受到好開心 你哋關係已經越嚟越近啦
三年內太長了
幫你睇吓最近三個月至半年

唔會呀 未轉到住 你會一直停留緊呢行度
呢行好忙 好多嘢做 所以你會覺得好辛苦 壓力好大

就算你之後的起心肝轉行 你都會覺得風險太大太冒險最後都冇轉到
大家要占後續/想知道有咩可以幫到你可以ig搵我🫶🏻
會呀 你會喺朋友嘅聚會遇到佢

你哋相遇嘅過程係你哋一齊玩得好癲好開心 同時間你第一眼已經俾佢吸引咗 完咗呢個聚會之後你哋已經開始會有聯絡 慢慢發展
你而家做緊呢一行係適合你嘅 你係好叻去講嘢說服人哋 你嘅能力係最適合用把口搵食

你本身係一個冇咩自信嘅人 不過呢份工作會令到你更加冇自信

你係你嘅事業算係唔錯㗎但係你自己覺得自己唔得
呢個會係兩題啊你想問學業定係感情?
你重新揀過個數字呀~
短期內都可以

你同呢個對象係會慢慢發展嘅或者可以話你對佢係會越嚟越鍾意

但係你哋段關係係唔健康嘅 有啲會可能係SP 或者係明知對方唔好但係都控制唔到去鍾意佢

佢明明係唔好但係你都會為佢狡辯
想問感情

76 56 54

唔該樓主
呢個一樣都係兩條啊 你重新揀個數字同埋睇吓想問感情定係工作
會呀
你同佢相處會係好似朋友亦都有情侶咁sweet

你哋對方都好鼓勵到大家同埋幫助到大家
但係要留意之後會有因素 令到佢不得不離開
想問入唔入到自己想入到相關嘅program (自己quit u rejupas 加retake 多次DSE)
覺得自己冇咩自信同信心去到最想入果個
但又自己唔咁心
想知條路會唔會好辛苦同難捱

麻煩樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞