霍格華茲畢業生幫你地免費塔羅占卜

695 回覆
10 Like 106 Dislike
上面嗰個兩年 呢個一世
都可以幫你睇吓呢三個月內最難嘅時候係幾時

係呢三個月內
有機會係係聚會嘅時候 識到個異性
佢係唔老實 心未定嘅人

你會俾佢玩 俾佢傷透你個心呀~

呢三個月有機會俾人玩感情
呢個係你最難過嘅時候了
講得好中,謝謝你
(特別係人工唔高係我心入面好大既問題)
呢條路唔會好順利 但你好有决心係可以嘅

你進入左呢行之後唔會好似你想像中咁好
你要等待 甚至停頓一段時間先會有收穫

你之前係俾你自己嘅思緒困住走唔到出嚟 而你而家有决心走出黎去做呢樣野 係辛苦 但結果係ok嘅
就快結婚,想問未來生活及前程

64,4,11
1. 實習唔好彩地fail 左,揀退學定retake好?
2. 70 6 4

🙏🏻🙏🏻
想知黎緊愛情運係點

21 24 7 
有冇機會轉到部門或者工作?
48 56 72
幾時可以返屋企

11 26 38
應唔應該keep住聯絡落去?

近排搵返個ex ,唔知呢個決定啱定錯

7,63,31

感謝樓主
女仔 單身
問題:想問下大概幾時可以出pool同埋下年搵嘅summer intern 可唔可以好過上年個份?
數字: 6 12 25
好快好快 一定清 等我
謝謝你仲有等緊我
男 單身

好想搵返前度同佢一齊嘅時間都幾開心不過我覺得係因為大家溝通少咗,所以分開。佢都帶我差唔多6年,大家一開始都係共同興趣同埋話題傾得好啱,所以越行越近,最後一齊咗。不過佢已經出咗嚟做嘢,但係我仲有排先會出嚟。好努力咁去提升緊自己又外型同埋技能,好想吸引番佢令佢留意番我,可以點做

8 63 11
12 50 59
男 希望知道嚟緊幾個月有冇機會拍拖?
你嚟緊如果有生意/工作係同其他人合作嘅話會得到一筆快錢 而且呢筆錢係唔細嘅

如果你工作不嬲都係啲快錢/行捷徑嘅錢
一定要同人合作先可以成功

如果係正正常常打工嘅 會係同人合作嘅時候容易啲成功
要三個數字呀~
你會有好多行動想挽回呢段感情 但呢啲行動會令到你好手忙腳亂 不知所措

最後做咁多嘢都冇結果 會磨滅曬你嘅熱情
而你淨係會回憶 緬懷呢段感情
會呀
呢個人佢會用行動去令你開心
佢會計劃去點令你開心 同佢一齊你會感覺到被愛包圍
佢對你亦會好有耐心 耐性
唔該樓主
[quote]就快結婚,想問未來生活及前程

64,4,11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞