霍格華茲畢業生幫你地免費塔羅占卜

695 回覆
10 Like 106 Dislike
想問下幾時會轉工

76 31 40
同女朋友因為信任問題分開咗
想問我哋仲有冇機會重修舊好
30 45 24
Ig搵我!
可以ig搵我
樓主miss左?
希望可以幫手占占
當然我都會努力讀.
只想占下知個結果
佢份人唔老實呀 黎緊你地會有好多爭執 你會覺得佢好似無乜點諗你地嘅未來咁 其實係因為佢自己個人都未定 佢亦都未認定你係佢嘅最後一個 佢知道自己未玩夠 你最需要注意嘅係佢可能會出軌/flirt其他女仔呀
係佢眼中你條件唔錯 份人都幾可觀 覺得同跟你相處係開心嘅 不過會覺得你個心未定 同時覺得你身邊有好多桃花 所以係佢眼中你有啲似player!
我覺得係完架啦佢仲係好介意你地之前發生過嘅事 覺得你係到依家都係一個唔認真嘅人 佢想正式完結依段關係 對你印象好差
黎緊你會覺得目前嘅工作唔係你長遠嘅職業 你開始唔知道應該點行 同時你係到都感受到唔開心 不過我覺得你都會選擇再努力下先 再睇下點 因為就算走你都唔知走去邊
你地黎緊會成日嗌交 從而令到你懷疑究竟同佢可唔可以長遠發展到 你開始為依樣嘢擔憂 覺得唔開心 成個人變到好負面
1-78入面揀3個數字呀
你身邊有好多人會干擾到你溫習 不過我覺得你都知道依個考試係比較重要 所以你唔會被騷擾到 黎緊仲會有人去幫助到你 會係一個幫助到你順利pass到嘅人
機會好微 就算你依家搵佢佢都會覺得你只係一時嘅好感先搵返佢 係佢角度佢返黎的話最後傷心嘅都會係自己 你地之間亦都唔太夾
一齊嘅機會有40% 佢覺得你係係佢唔開心嘅時候會照顧佢安慰佢嘅人 就好似一個避難所 樹窿咁 不過佢目前仲係到考慮緊你 所以未咁快會一齊住 不過佢對你印象唔差!
手已分多謝樓主先
男 單身
想問最近可以出pool拍拖嗎?

5 20 69
請問事業運幾時會好返啲
77 2 17
多謝你呀 好準呀
佢25、26,31 同1 號都無同我過
我懷疑佢有第二個,嬲得滯單方面講左分手
但之後又唔搭得佢,搵返佢,佢話要冷靜下
而家就一日得幾個message咁
我地係咪玩完啦? 可唔可以測下謝謝你
可以 !! 你dm我地IG
50 9 30

想問入唔入到自己想入到相關嘅program (自己quit u rejupas 加retake 多次DSE)
覺得自己冇咩自信同信心去到最想入果個
但又自己唔咁心
想知條路會唔會好辛苦同難捱

仲有一題,有冇機會同佢一齊?
係咪要自己主動先得?
麻煩你
真係好多謝大家耐心等待 到依家都仲有人問緊問題如果占卜之後你覺得需要我嘅幫助 本店都有儀式/靈擺可以幫到大家架有需要可以ig dm 我查詢 想問後續都可以ig搵我!再次多謝大家支持
免費占卜一條 你會想知道邊條多啲?請揀一條問題重新係1-78入面選擇3個數字 🫶🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞