外籍美女為慶祝世界盃而露出胸部?

210 回覆
293 Like 29 Dislike
好似睇過?條女係咪大嗌我愛主唱xxx(?)之後露出來?
你條賓周仔咁細如果肯露出嚟我都會話你勇咁代唔代表我覺得你會比人強姦?
咁都要咬文嚼字一餐
屌咪係囉明明佢一開始都唔係針住個勇字黎講,我都幾肯定呢條友係女權撚,佢啲說話真係好女權feel正常女人點會expect 男人覺得佢哋俾人姦唔抵可憐,黐撚線極端到仆街
2022拍片都仲可以咁濛
睇得出你無乜文化
不停搵第啲雙標撚圍爐
港女露條鐵咩
求其搵個肥仔都大波過佢地
毒撚畀人話就話人針對畀人人身攻擊,走去pin個女人從來檢討嘅comment

男嘅出嚟駁就狗公,女嘅出嚟駁就女權,駁完又理解唔到,唔出嚟駁就代表駁唔到,不停搵echo chamber圍爐,有冇咁脆弱
你都唔講道理,我仲點同你拗落去有其他人中途插入討論而佢觀點同我一樣咁叫圍爐?你就真係雙標啦,幫你就係幫你,幫我就係圍爐
在座大部分人都睇得出你係on9仔添
正常女人都唔幫佢啦
唔知條片邊度同幾時拍,如果喺卡塔爾拍咁真係幾勇
條女應該有孫
因為段片真係唔係2022拍
似英國唔似卡塔爾
算啦同佢拗都冇意思,自從佢針對個勇字嚟講去打稻草人,推斷到你覺得強姦係著得因為女人衫少,就知唔會講得贏佢,佢只會不斷泥漿捽角
你都唔講道理,我仲點同你拗落去有其他人中途插入討論而佢觀點同我一樣咁叫圍爐?你就真係雙標啦,幫你就係幫你,幫我就係圍爐
算啦同佢拗都冇意思,自從佢針對個勇字嚟講去打稻草人,推斷到你覺得強姦係因為女人著得少衫,就知唔會講得贏佢,佢只會不斷泥漿捽角
無聽聲不過對奶真係好撚正
一睇難忘
不過揾唔返條片了
啱啊拗完個勇字之後就會衍生另一個問題出嚟,沒完沒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞