外籍美女為慶祝世界盃而露出胸部?

210 回覆
293 Like 29 Dislike
假人?
世界和平
咁都叫假人,咁你平時係咪屌開吹氣公仔
文化唔同有咩咁勇,以為個個都似哩到啲保守毒撚咁,見人着少布啲都話畀人姦唔抵可憐?
真心個人有啲奇怪
依條女先係真漢子,唔鼓勵女人露出胸部,但佢可以為咗大家快樂而咁做
咁又唔好毒撚前毒撚後你咁樣講香港啲女唔會赤裸裸露胸,咁佢地係咪又係毒撚先?

文化唔同你啱呀,但你之後講既完全係針對性
咁我改做某啲毒撚照顧返某啲毒撚嘅心靈ok?
你錯重點,重點係每個地方嘅文化都唔同,我諗香港應該大部份男人定女人都唔會同意女人露出胸部,咁點解你淨係要針對毒撚嚟講呢
鬼妹真係好屈機
隨便一個都靚波黎
CLS
咁如果呢個外國女人身上有紋身,你又咁點諗?係咪會話呢個女人係淫底想比人屌?
但我始終都係覺得亞洲人正啲可能我本身係亞洲人
其實你想講咩咪話咗每個地方文化都唔同,我知道你對我上一次開既post 好嬲,但唔該保持理性討論好冇如果唔係顯得你好肉酸
邊度嚟 喺卡塔爾就係咁先
順手摸2野係咪都無問題

正常膚色淺過自己既都會接受到
深過自己就難啲接受
所以黑人咩女都岩

你自己曲解話我錯重點,講緊勇唔勇,關同唔同意露出胸部咩事?

勇唔勇講緊有冇危險,着得少布就被姦都唔可憐嘅哩種思想咪正正代表低道德標準,定係你想表達除咗保守毒撚,香港大部份大女都係哩種思想
*大部份男女
Free touch
我係想知你嘅標準係邊度啫
宗教警察會否拉佢
你都on撚鳩 勇唔勇係講緊有無勇氣啊,關有危險咩事啊??
你先錯重點喎你開頭講話「文化唔同有咩咁勇」即係你唔係想討論勇唔勇呢個問題。

邊度有毒撚講過着得少布俾人姦唔抵可憐?你可唔可以唔好無啦啦spin去某啲人blame the victim?最少我作為一個毒撚,我完全唔覺得有女俾人姦係佢自己抵死,我只會覺得個強姦犯係賤種應該閹咗佢再慢慢折磨去到死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞