外籍美女為慶祝世界盃而露出胸部?

210 回覆
293 Like 29 Dislike
港女覺得自己個閪鑲左金
依度啲人係咁批評下女人就話你仇女,然後唔止女人,就會有啲狗公附和佢哋一齊話你
所以話香港做女人真係好正
外國同亞洲人價值觀好唔同

剩係網上fb露點圖審查已經可以睇到個分別

睇慣左其實沒咩特別,唔知點解亞洲會ban
係咪都話咗我係仇女或者毒撚先,然後就唔會討論個問題㗎啦
咁胸部同個閪又唔同嘅露出個閪嘅話我覺得佢係有少少問題添
啲女人從來唔會檢討自己點解會俾人話,只係會攻擊返話佢哋嘅人
唔係解決問題,而係解決個人,同某地方政府差唔多
2022年可以睇返80年代既影片像素
但佢個"妹"既用期好短
只限22前
load唔到喎
標題幾有feel
痴線
一陣畀Morality Police捉咗真係救你唔到
屌有碼睇得好透佢哋全部都係針對人唔係針對事,淨係留句死毒撚/loser 思想呢啲人身攻擊字眼就算,連反駁問題都冇反駁過。

咁樣咪更顯得佢覺得我講嘅野佢駁唔到但又唔憤氣所以人身攻擊我出返啖氣如果真係唔在意或者費事同我坳嘅話一係就會無視我,連句人身攻擊嘅cm 都唔會留
我對大家唔住一心想happy share點知條片濛到阿媽都唔認得
CLS,搵個箱裝住/搭的士啦
你歧視我老婆啊?
你會唔會搵個箱裝住你條女搭的士?
陣間個的士佬以為係裝住條屍
我記得之前xvideo睇過條片
有條女喺演唱會定唔知乜又係露出胸部, 好撚大波好撚正
有無人睇過
睇翻佢果段言論,佢發覺自己柒左之後就一直針對個勇字定義嚟講,話勇=唔怕比人姦,勁好笑佢條賓周仔咁細佢肯揭出嚟露比我地睇我都會話佢勇啦,咁又係咪代表我覺得佢唔怕比人強姦
女權撚特別鐘意玩文字遊戲泥漿摔角
明明好撚peaceful
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞