外籍美女為慶祝世界盃而露出胸部?

210 回覆
293 Like 29 Dislike
係我眼中,只要佢紋第四幅圖嗰個紋身我都覺得佢係淫底,唔理佢係咩國籍既人,ok?
學日本妹,唔戴bra出街
真係唔知佢講乜無啦啦話俾人姦冇人覺得可憐,又話啲人係保守毒撚,乜毒撚係等於冇人性嘅咩
估唔到小學中文都要解釋

https://zh.wikipedia.org/zh-tw/勇氣
勇氣,或稱勇敢,是面對痛苦、危險、不確定性或恐嚇的選擇和意願。

勇氣係一個詞,背後梗係有意思,無後果或危險嘅嘢使唔使用勇氣哩個詞

屌有冇低質到日常用字都要列解釋,你係bot定小學程度都無
雙重標準低智毒撚
日本真係一個好國家呢
你睇下你由頭到尾都唔係真係想討論個問題,你只係純粹想將仇恨煽動落去毒撚呢班友仔度
濛撚到呢
Sorry 我都想搵段高清嘅俾你地睇,但奈何搵唔到來源
講緊你用東亞保守思想代入英國環境

無咁多少布就抵姦、紋身就淫賤、露胸就free touch嘅思想,露胸自然唔需要咁多勇氣

個問題係唔係我唔想討論,而係哩到有人連勇氣都未識解你又走去quote話唔知講乜,對牛彈琴有乜意義?
香港女仔有得露先得,全部飛機埸,就黎可以㗳飛機飛去卡㗳爾睇世界杯,得過望字!
360p?
唔係舊片咩
其實你係咪黐線我真係完全冇講過着得少布就抵俾人姦,紋身嗰個我主要係講上面三幅圖個紋身,你就淨係針對最後嗰幅題外話,free touch嗰個真係上面有位師兄話係咪摸都冇問題,咁我咪順勢同佢用開玩笑嘅方式咁講。如果你咁都分唔清我係講笑定講真,咁其實好難同你再講落去
唔靚唔會走出黎露啦 傻閪
冇記錯好似上屆
咁平心而論,本身唔想討論人哋胸部大細,但依個我睇都唔係大掛
做回帶西好彩冇講明話係2022世界盃
印象中條片好耐之前
雖然唔知係咪個陣時的世界盃
前面個樣正好多
係咪智利?
我覺得兩個都好得喎
所以你哩類毒撚係不能講道理,自己開post標題就話絕對係點點點,輪到講中你就話針對性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞