Metal Build 討論區 ( 143 ):F5 GN裝甲

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
0興
其實呢隻都有諗過
估計幾錢先買到
點解SF 建議買soul blue? 初版果隻呢?
我反而鐘意初版果隻,但係未除左色 其他野都一樣?
岩岩望左下,我個人都係鐘意初版隻色,特別藍色部份同浮游炮

不過梣問下兩款價錢 依家分別幾銀?
主要都是有新買新, sf的電鍍金色關節擺左一段時間後,有機會氧化,初版好似都出左幾耐下
價錢就睇下你要唔要全新和跟光翼
全新我諗初版都要4k左右,sb 5k以上
最好你都自已上網搵下啲人放幾錢
btw, 買二手sf的話小心有人用盜版魚目混珠
黎緊隻消光wing zero, 你估會賣幾銀?
開得二次 原價-500
即係周街都係貨? 會唔會到時啲人 strong hold 等個價升?
都有機會,想平的咪等埋二次個批貨到埋再買
唔差個少少錢開飯就2月第一批到就買
個個入坑都話要wzc唔覺二次貨會平好多
我都係其中一個
太貴咪收返舊版,消先必入睇你追唔追地死
舊版唔係重貴咩?炒到4K 左右?
咁到時再觀望下先
觀望下隻消光掂唔掂先,最近對bamdai啲白色消光無咩信心睇返hi nu和wing ew就知
好靚
我見有人放全新2600,不過唔知會唔會中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞