Metal Build 討論區 ( 143 ):F5 GN裝甲

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
無啦,出咗一段時間

只能炒入,但有假貨要小心
等下先囉
藍色都出消光
你慌白雪姬唔會
係未每一款 都係出一次,之後就唔出?定係睇特定款式先會限量咁出?
唔知B記會點玩,可能會出,但未必完全一樣

或者顏色上會有少少唔同、又或者武器配件城有少少分別

不過成日覺得佢一個模唔會只係出一次咁蝕底,有錢賺你慌佢唔會再出

聽聞以前三紅炒到上過萬蚊,而家翻出咗之後$2000幾就買到
最近想落坑,1900 ,二手 10週年西+10週年飛行書包

屌唔屌得過 🤔
秋葉原買西要早少少去,佢玩每日限量
上次4點幾去到已經賣晒
我而家1200都收唔到呢…
想知護照同香港信用卡買唔買到
我見原色版有鋪頭可以預訂,下年2月有貨,我以為連白雪姬都可以訂
係未原色版果D 定期有得訂,但係改色果D 未必會再出?
隻原色係消光版 已經係再出
本身舊炒到4xxx
一切留意官方消息啦

你咁搞遲早俾人呃一鑊
重有分咁多家,咁複雜既
我都驚 上次差D買左隻大陸版 唔知咩C? 好彩個賣家漏口風先發現
其實全部都係出完貨賣哂就冇,唔會長期有得訂

魂限就上網訂一盒佢整一盒
通販就出幾批貨俾玩具鋪
貨量會多好多,但賣哂都係冇

等翻出就等幾年先有機會
仲要唔會隻隻都有
大陸老翻MC
唔識睇驚中伏買全身未開啡最安全

利申 中過伏
即係未開啡就一定係真野?

但本模型盒 無其他識別可以分得出?即係logo果D呢
原來係咁
唔一定 可以啡盒真 入面假
六神合體又得 香港人
只可以祝你好運
咁本身個模型盒呢?有冇得識別?翻版果D 個盒同樣原版一樣樣?
會唔會整到咁大工程
暫時真係未試過買啡盒未開中伏
好似冇 翻版得白色盒裝有簡體字
俾個GFFMC 的官網 你參考下
https://tamashiiweb.com/item_brand/gundam_fix_figuration_metal/
魂web商店就是所謂魂限,只能在某個限期的魂web網店訂購
一般店頭販賣就是通販,去到當月出貨個時就可以去啲玩具鋪買
過左出貨期一段時間後,魂限野基本上你都只能上網徵收

要留意返GFFMC呢隻白雪姬是前奏曲,有無可能會有一隻正式版都好難講,要睇ka叔幾時肯放機設
要等呢款前奏曲完全再販可能性應該唔高
消光版wzc就明年2月收現貨啦,大部分都截哂單了
啡盒未開 上網睇吓未開個樣係點
交收check吓啲貼紙有冇搣完再痴返
想再安全啲 比完錢即場開嚟睇 但中sad唔好叫人退錢咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞