IT討論區(178) - IT大爆炸!呠營成為最大泡沫,水退時就知道邊個無著褲

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔可以replace into?
有啲query用insert xxx duplicate key update lor。不過duplicate key update好似係慢過先select => if else update/insert。

想做好佢呀,不過無從入手
你成batch做?唔係既on duplicate key update點會慢過你成條query來回
唔知巴打做左幾多年野得出依個結論
小弟做過三間公司入邊有兩間都有用(包括依家公司)
angular係唔多react多人用 但有排都得去到"極少"(係都php ruby jsp果堆先)
agent狗只係一堆keyword filter
insert into multiple tables
我上一間都有用angular,但啲公司多數唔會主要係用angular,可能會有某個project出於某啲考慮去用,嘗試下唔同framework咁,做做下唔多唔少應該VAR都會掂晒。但開宗明義寫明請人寫angular係極少,所以歸類為極少公司用唔算講錯吧。人又難請update又快。

btw php點會極少
angular淡出市場都未到php啦
Fg黎講做okx好,定hkex好啲
Okx 太勁,hkex 都好上流
巴打你就好
吓?你有無見過ngOninit fetch完一次data再加多次function fetch

仲有個好似有個叫ngFor,個ts已經有個variable用ngFor改第二個variable name玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞