[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(73)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
加多少少
呢個唔清楚,要留意返n5005, w80 v3 個插座係唔係特別做深咗以致用唔到一般mmcx
4000蚊好吸引 不過冇位放了
5000蚊好吸引 不過冇位放了
我搵返部lyr 2出嚟玩
空間就似乳溝一樣,擠一擠就會有
想問下各位有冇3.5轉RCA / 3.4轉XLR既線介紹想買條線駁部dap落amp
budget?

請問有冇XLR線介紹, 最好冇音染
預一PAIR預算1K多D, 唔想花太多係線材
+1 想請教 如果$300內呢

本身有條ALO嘅過機線仔(3.5 male to 3.5 male)
如果DAP line out > ALO > 3.5 female to RCA > AMP
咁樣會唔會好啲 因為想用下條ALO線
新手想問budget 700左右無線大耳牛
而家喺屋企用x2hr出街聽歌想用無線
舒適度優先 有咩好介紹
Btw 見到ag whp01k price.com 水貨499 堅定流
我係之前問過AEON Flow嗰位巴打,見到drop 有Black Friday sale, 如果係XDUOO XA-10 DAC/AMP去唔去馬好?見好似都減得幾多,而家USD 239
應該1000內啦 見紫店有賣Oyaide HPSC-35R MIJ 但唔知好唔好
新手想請教MDR Z1R配咩耳擴比較好?預算1-2萬
ZTMY

$300內,我覺得巴打個方案好d
我估你條ALO線都唔止$300
$300內 3.5 to RCA 都係得QED Profile揀,屬於d入門平線
700左右都冇野諗到
ag whp01k水貨499 堅定流唔清楚
Schiit Asgard 3 連Multibit dac B stock 都係 $299
https://www.schiit.com/b-stocks
我信Schiit 穩陣d,話曬用current feedback, 推平板唔怕唔夠電流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞