[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(73)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我諗換過晒算
而且既然都換走A4BL, 咁不如UP一個GRADE
見巴打們推schiit, 冇接觸過schiit, 呢個牌子嘅產品有咩好
打手巴你的資訊很有用
https://mezeaudio.com/products/bf-2022
Meze audio b stock EMPYREAN $2000 USD
呢個post係唔係電腦/打機用耳機post?
唔太識分
係 HD800S 槍驚聽腳步聲唔錯
呢度鐘意用靚headphone打機
有冇人聽完classical music之後聽返pop覺得好空洞
我又冇咩嘢,都係今日聽下classic,聽日聽下pop,後日聽下jazz咁

btw聽完現場真係返唔到轉頭
不過下次都係買星期六場
星期五趕頭趕命又攰唔能夠太專心
平嘅可以買pc37x 38x
有啲錢嘅嘅可以買r70x
想喺人地聽到你嘅腳步聲前聽到人地嘅可以hd800s
想喺人地聽到你嘅腳步聲前聽到人地嘅可以hd800s

笑咗
多謝巴打分享
modiusdac 好似好唔錯
amp嘅話magnius定thx aaa 789好
睇文話magnius 6.3插有少少noise
magnius個description 話係Perfect Pair With Modius,我估夾d
thx aaa 789就泛用d,配a4bl都ok
當然如果你覺得a4bl乾,夾thx aaa 789都係keep 返一樣。因為thx aaa 789好少染色
黑五有無野平~~
巴打睇返前面d reply 都有d嘅
e.g. Hi-x65, K702, Meze audio, 每年都有嘅D5200, D7200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞