[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔(14)沒有廢科只有廢人

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇人可以講下ICC同RPC依幾科?利申:語文㡳唔好

同問ICC

有前途

飲茶唔食三哥丫拿
Hku course係咪都同kec course一齊add drop?
Hku course係咪都同kec course一齊add drop?

係,例如你今個Sem佢安排你讀3科hku course,你嫌chur可以將下個sem space course調去今個sem,然後將今個sem hku course 調去下個
有錯請更正
仲有ISMW, AE, ELCT?

RPC都要寫幾多英文 同埋d概念理唔理解到好睇個人 不過都係科好有意義既科 有興趣就會讀得好

不過今年聽講今年 cultural and media走咗幾個lecturer

同問ICC

有前途

飲茶唔食三哥丫拿

http://cc.hkuspace.hku.hk/help/science/MTT_1718S1_ASc2_V1.pdf
有master timetable,因為science早啲出,正常未出,我諗内容差不多
http://cc.hkuspace.hku.hk/help/science/MTT_1718S1_ASc2_V1.pdf
有master timetable,因為science早啲出,正常未出,我諗内容差不多

樓上兩位巴打係咪sci?咩theme
environmental science,冷門

好似好多人都係environmental science

同問ICC

好似大部份space人都揀chem同bio
咁都好啲,可以搵番大空人做project

同問ICC

好似大部份space人都揀chem同bio

我識得既人一係讀巴打你個科 一係就bio under唔同major

同問ICC

我寫文麻麻,又怕遇freerider,堅怕爛grade,都係放下個sem算
Eve Ho 仲有無教?

同問ICC

我寫文麻麻,又怕遇freerider,堅怕爛grade,都係放下個sem算

+1 icc放左sem1 希望調到logic上去

同問ICC

ICC都係RPC啲lecturer教?

想問下巴打你覺得佢同Alex邊個kill啲

同問ICC

+1 icc放左sem1 希望調到logic上去

logic得兩班 Kec 二同六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞