[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔(14)沒有廢科只有廢人

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
想問今日 yr2 science 個talk 講左咩

教點add drop

咁有咩特別
Environmental science 呀

純粹講hku course同cc科同日上要隔一個半鐘 hku科add drop打番cc既course code
其他都大致一樣

Kec堂有冇得連上?

可以上完kec堂上hku堂(或相反)

我記得Yr1冇得連上三堂
Yr2有冇得?

好似唔得
Space個email喺咪都申請到連登user

我就係用個email黎申請
ET係咪你地扮?
乜你地仲未識打電話架?
有無巴打9月4號
會讀夜校
Advanced Diploma in Facility and Property Management架?
識個同學仔
有冇人去緊ocamp
好想quit

你地有timetable啦?
有無巴打9月4號
會讀夜校
Advanced Diploma in Facility and Property Management架?
識個同學仔

我諗呢科都無乜人讀架喇

有冇人去緊ocamp
好想quit

有冇人去緊ocamp
好想quit

有冇人收到獎學金電話?
收到個叫我9月5返kec 面試
但我連係咩獎學金都冇問到
有冇人知係咩黎

教點add drop

咁有咩特別

純粹講hku course同cc科同日上要隔一個半鐘 hku科add drop打番cc既course code
其他都大致一樣

Food nu grad
有冇人可以講下ICC同RPC依幾科?利申:語文㡳唔好

教點add drop

咁有咩特別

其他都大致一樣

Food nu grad

Hi認得巴打

同問ICC
有冇人去緊ocamp
好想quit

有無aalh fm留個tg

https://t.me/rubbishjoe
btw 仲有無其他aalh fm?

RPC都要寫幾多英文 同埋d概念理唔理解到好睇個人 不過都係科好有意義既科 有興趣就會讀得好

同問ICC

有前途

同問ICC

有前途

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞