[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔(14)沒有廢科只有廢人

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
hhpa 新同學留名

Year2路過

師兄?
hhpa 新同學留名

Year2路過

師兄?

係呀
hhpa 新同學留名

Year2路過

師兄?

係呀

有無實眼鏡
hhpa 新同學留名

Year2路過

師兄?

係呀

有無實眼鏡

好似8號開sem

係啊
我8號要去醫院覆診又撞返學點算好

走堂囉
好似8號開sem

係啊

走堂囉

第一堂走都得 未計attendance 過咗add drop先計 但未必撞岩個個時間呢
hhpa 新同學留名

Year2路過

師兄?

係呀

有無實眼鏡

做咩 18號果日有返黎?
好似8號開sem

係啊

走堂囉

第一堂走都得 未計attendance 過咗add drop先計 但未必撞岩個個時間呢

開sem通常返幾點
我十點半覆診
好似8號開sem

係啊

走堂囉

開sem通常返幾點
我十點半覆診

通常盡早返 因為會想sit盡哂咁多堂
ASc Year2
想問9月1號係開sem定其他野?
如果係開sem我要改改覆診日期
ASc Year2

開sem
Btw巴打咩major
ASc Year2

開sem
Btw巴打咩major

Stat, 等比其他人屈機
幾時出timetable呀見其他cc嘅fd已經有得睇自己嘅timetable果下真係
ASc Year2

開sem
Btw巴打咩major

Stat, 等比其他人屈機

無得相認添 加油啦
幾時出timetable呀見其他cc嘅fd已經有得睇自己嘅timetable果下真係

Learner portal 無講? 我個科講左係28號出時間表
上年讀完EE 發現唔可以靠lecturer 反而上youtube學 背曬成份notes 就可以了 利申A+
上年讀完EE 發現唔可以靠lecturer 反而上youtube學 背曬成份notes 就可以了 利申A+

推爆ee
有冇人知Wing Lung Bank Scholarship interview係點
第二個迎新日係咪科科時間唔一樣
ASc Year2

一般都唔係咁早開sem, 幾時開sem可以上learner portal睇

推爆ee

其實ee多唔多project做?nursing小絲怕出年太忙

推爆ee

其實ee多唔多project做?nursing小絲怕出年太忙

1個midterm 1個group project
1個exam
個人認為group project幾易做
而midterm同exam出得好直同簡單,肯背下就有好grade

推爆ee

1個exam
而midterm同exam出得好直同簡單,肯背下就有好grade

利申group project present柒左,midterm同考試拉返上A+
ASc Year2

一般都唔係咁早開sem, 幾時開sem可以上learner portal睇

推爆ee

1個exam

利申group project present柒左,midterm同考試拉返上A+

好勁 攞A-以上既人多唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞