[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔(14)沒有廢科只有廢人

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

收不到屎隊長

+1
我覺得同出confirmation letter個次序一樣 Science嘅出哂比yr1 entry先

收不到+2
有無6963 Year 1或 Senior Year Entry 嘅人收到呀?

有呀 yr1入yr1 去左hku交資料

讀4年

你個名

5yr programme都係(4)
聽日先搞遲交學費係咪要比space收多幾舊水
同埋申請遲交係咪要有學資批錢個封信?

沉哂底

同問

同問

申請遲交已經過哂deadline啦喎btw係要學資處封信
死亡筆記ocamp值唔值去
有冇人知幾時開學或者幾時要聽talk?

利申:year2 aamccs
申請左轉theme 想問下其實成功率大唔大?
見到之前封email 好似係今日出結果 但係岩岩上去睇又唔見左封email 我要係邊度睇結果?
我想問hd media係邊到上?kec?

Space 樓下間野係咪玩野
單撈 $10
單撈+一食送 $16

單撈 + 散叫食送 $10+$5=$15<$16
??
???
??

單撈 $10
單撈+一食送 $16

??
???
??

當你以為自己慳左嘅時候, 佢就已經成功左
3Y 前grad

單撈 $10
單撈+一食送 $16

??
???
??

連登space 仔不敢面對
3Y 前grad

做盛行
3Y 前grad

做盛行

駁ou 讀多年grad IT9 AP
up

單撈 $10
單撈+一食送 $16

??
???
??

一般人可能只會買個撈黎食就算
但見到你個價錢咁,就以為自己賺左
所以就會去買撈另加腸仔
咁個老細就成功做左單15蚊既生意而唔係10蚊

單撈 $10
單撈+一食送 $16

??
???
??

一般人可能只會買個撈黎食就算
但見到你個價錢咁,就以為自己賺左
所以就會去買撈另加腸仔
咁個老細就成功做左單15蚊既生意而唔係10蚊

計劃通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞